Facebook Pixel
Akku & elværktøj
Håndværktøj
Tilbehør & forbrug
Brands
Gamma Zinken Drejejern

Drejejern fra Gamma Zinken

Har man trædrejning som hobby eller anvender det i industrien, er det nødvendigt at have et bredt udvalg af drejejern. Et godt drejejern til træ har både et langt blad og et langt skaft, så du kan bruge begge hænder på værktøjet. Drejejernen fås i mange størrelser og kan både købes enkeltvis eller som mindre eller større sæt, hvori de mest anvendte jern til trædrejning indgår.

Gamma Zinken Drejejern hos Dorch & Danola

Hos Dorch & Danola findes et stort udvalg af produkter fra Gamma Zinken til trædrejning. Gamma Zinken tilbyder sine drejejern i høj kvalitet, så du altid er sikker på, at opnå det flotteste resultat med det rette værktøj. Var det ikke lige drejejernene, du var på udkig efter? Så tilbyder vi blandt andet også slibeudstyr og en masse tilbehør til din drejebænk. 

Råd og vejledning

Har du spørgsmål eller brug for rådgivning omkring brug eller valg af produkter fra Gamma Zinken eller har du andre spørgsmål om værktøj, er du mere end velkommen til kontakte os på telefon 66 15 50 40 eller skrive en email til [email protected]. Vi bestræber os på at svare mails hurtigst muligt, men du er også velkommen i vores butik i Odense.