Facebook Pixel
Akku & elværktøj
Håndværktøj
Tilbehør & forbrug
Brands
GloForce lyser arbejdsdagen op

Gør arbejdet nemmere på de mørke dage med GloForce

Som danskere må vi blot erkende, at vejret ofte er skiftende, og der er ingen garanti for sol og sommer særlig længe. Det betyder også, at behovet for arbejdslys hurtigt opstår, så snart sommeren går på hæld. Hvis ud skal udføre dit job bedst muligt, kræver det, at du kan se, hvad du laver. Her kommer GloForce ind i billedet. Hos GloForce er de nemlig specialister i LED-lys. Deres fokus er på innovative løsninger og kvalitet i deres produkter. 

GloForce vægter hele tiden at udvikle deres teknologi og følger nøje de nye muligheder på markedet. Det betyder, at GloForce i dag kan tilbyde deres kunder en lang række mobile løsninger, der klart lever op til dine forventinger.

Få oplyst dit arbejde hvor end du befinder dig

Arbejder du ofte på forskelllige projekter rundt omkring i landet? Så er det en fordel, hvis du kan tage dine arbejdslamper med dig. Det kan du med GloForces række af produkter, der er mobile. De smarte mobile lamper er nemme at sætte op på nye arbejdspladser og slæbe med rundt. Og selvom lamperne er mobile, så går de ikke på kompromis med kvaliteten. Lamperne har en stærk oplysningsevne og endnu længere levetid, end du formentlig er vant til med trådløse løsninger. 

En anden fordel ved GloForces produkter er, at de kan ændrs, så de passer til dit behov. GloForce har nemlig produceret forskellige tilbehørsdele, så du kan ændre lysflowet, så det passer til alle slags arbejdsmiljøer.

Nu bliver mobilt arbejde endnu nemmere

Det er ikke kun de store og kraftige arbejdslamper, som GloForce kan prale af. De har nemlig også mange smarte løsninger til dig, der mangler arbejdslys på små og snørklede områder. Deres eye-light kan monteres på forskellige overflader og sågar hænge over din skulder, så du kan tage lyset med dig. Den stærke magnet klæber til alle magnetiske overflser og de andre påhængsdele gør det muligt for dig at montere den et hav af steder.