Facebook Pixel

Vores fysiske butik holder lukket i uge 29 & 30. Webshop, telefon, mail og afhentning er stadigvæk muligt.

Akku & elværktøj
Håndværktøj
Tilbehør & forbrug
Brands
Maskiner træbearbejdning fra JET Tools

JET laver alle deres træ-bearbejdningsmaskiner med entusiasten i tankerne. Maskinerne er designet til at tillade træsmede at gøre endnu mere i deres værksteder, og disse redskaber er spækket med features der bringer det bedste frem i enhver træsmed. Her i kategorien finder du alt fra spånsugning til bordrundsave, så JET holder dig dækket ind med det fulde udvalg af værktøj du kunne få brug for i dit værksted.

Her finder du et stort udvalg af slibemaskiner fra JET, til når du vil give dit projekt den perfekte finish. Afslut dine projekter ordentligt med kvalitets-slibeudstyr fra JET, så du får mest muligt ud af din arbejdsindsats. JETs slibe maskiner er støttet af og udstyret med kraftige bælter, standere og lignende kvalitets-features, og samtidig er de tilgængelige i mange størrelser og modeller – så der er helt sikkert en slibemaskine der dækker præcis dine specifikke behov. Under slibemaskine-kategorien finder du mange salgs slibemaskiner, blandt andet båndslibere, tallerkenslibere, drumsanders/tromleslibere, horisontale og vertikale båndslibere og oscillerende spindelpudsere, og mange af modellerne fås også med understel eller i bænk-model.

Der er også et stort udvalg af båndsave. Båndsavene fra JET spænder fra 25,4 cm (10”) til 50,8 cm (20”), og de har op til 5 hk. Maks. skærehøjde (resaw) og skærebredde, størrelse på skære-bord samt størrelse, vægt og motorkraft er bare nogle af de features og egenskaber du kan vælge mellem når du kigger efter en båndsav fra JET. Kategorien til båndsave byder også på mere end blot et stort udvalg – for kategorien er selvfølgelig fyldt ud med maskiner i den topkvalitet du kender, og forventer, fra JET. Båndsavene her tilbyder alt hvad en god båndsav skal have at byde på: kraft, kvalitet og kapacitet. Lige meget hvad for nogle af disse features og mål du beslutter dig for dækker dine behov, kan du være sikker på at du får en båndsav der giver rene, klare snit hver eneste gang.

Med eller uden understel, bænk-model, hastighed og mål er bare nogle af de til- eller fravalg du har friheden til at vælge mellem når du skal købe en søjleboremaskine fra JET. Nogle af disse maskiner har endda op til 16 hastigheder at vælge mellem, så der er garanteret en søjleboremaskine til dit værksted her. Kraftige, pålidelige og alsidige – JET har de søjleboremaskiner, enhver seriøs træsmed ville foretrække at betro deres arbejde med. Alle JETs søjle-boremaskiner er designet til at give dig overlegen nøjagtighed og kraft. Med det rigtige udstyr på plads kan du rigtigt koncentrere dig om det der virkelig tæller.

Spånsugere fra JET holder luften ren og holder dig sikker imens du arbejder. Eksklusive teknologier gør JET til anføreren inden for støvopsamling, og spån-opsamlerne kan indfange partikler i selv de mindste størrelser – selv partikler i størrelser helt ned til 0,001 mm. I kategorien til spånsugere kan du altså finde sugere i mange størrelser, kapaciteter, styrker og meget mere.

Du finder også et flot udvalg af kvalitets afrettere og tykkelseshøvle her på siden. Forskellig motorkraft, skæredybde, bredde og meget mere – der er meget at vælge mellem når du vil købe en afretter/tykkelseshøvl fra JET. JET planere / afrettere og tykkelseshøvle er lavet af støbejern og stål, og har mange features som du ville få utrolig glæde af – f.eks. fås de med integreret spiralhøvlklinge og 4-fags HM vendeplatter. Der er mange muligheder og fordele ved at købe en JET afretter/tykkelseshøvl – og her finder du hele udvalget.

Drejebænke fra JET er også nogle utroligt egnede værktøjer. De er selvfølgelig i topkvalitet ligesom resten af JETs maskiner, og udover det er de stabile, pålidelige og brugervenlige. Tag dine dreje-projekter til et helt nyt niveau med en JET drejebænk. De er lavet af støbejern, hvilket gør at de er utroligt stabile og det mindsker også vibrationer og rystelser ved brug. Her finder du et stort udvalg – her er drejebænke med mange forskellige mulige hastigheder, indstillinger og en bred vifte af andre features, som f.eks. rem-hurtigskifte-systemer, pinoldok til langhulsboring, digitalt display og meget mere - så der helt sikkert er en drejebænk der dækker dine behov, og passer perfekt ind i dit værksted.

Under kap- og geringssav kategorien finder du save fra JET. Disse save er ekstremt smarte, og lette nok til at bære og flytte rundt mellem forskellige arbejdspladser eller arbejdsopgaver, men samtidig hårdføre og stabile nok til at holde i utrolig lang tid. Savene her er udstyret med smarte egenskaber som justerbart endestop, bordforlænger, transparent savværn med automatisk returløb, styre laser og meget mere. Hvis du køber en kap- & geringssav fra kategorien her får du en sav der er præcis, pålidelig og altid giver dig et godt resultat med et flot snit.

Udover alle disse førnævnte top-maskiner fra JET, kan du her også finde en hel kategori fyldt med forskellige fræsemaskiner. Ligesom alle JETs maskiner er fræserne udstyret med et væld af valg, egenskaber og funktioner så du kan håndplukke lige præcis den maskine der er perfekt til dig og dine behov. Nogle af de egenskaber du kan vælge mellem her på siden her for eksempel lukket stander, håndhjul i forskellig størrelse til præcis indstilling af spindelhøjde, udsugningsstuds, overtrykker til sikker fremføring af emnet, adskillige spindelhastigheder, vindue til aflæsning, spindellås, tapslæde og meget mere. Alle JET fræsemaskiner er lavet af hårdført støbejern og har holdbarhed der ligger i toppen inden for alle fræse- og træbearbejdningsmaskiner.

Møbelarbejde og fint detalje-arbejde bliver meget nemmere med en JET stemmemaskine. Disse maskiner er bygget med præcision som topprioritet, og af støbejern eller en kombination af støbejern og stål, der gør maskinerne ekstremt holdbare og stabile. Stemmemaskinerne fra JET giver dig den bedst mulige brugeroplevelse og har mange forskellige egenskaber du kan vælge til og fra, når du vælger den rette maskine for dig i kategorien for stemmemaskiner. Nogle af disse egenskaber inkluderer dybde- og endestop, hurtigspænder, gascylinder, løftestang med spærremekanisme og meget mere.

Til sidst finder du her også en kategori propfyldt med rundsave fra flere forskellige serier. Endnu engang pakket med features er der garanteret en rundsav der passer perfekt til dine behov. Se mere under kategorien rundsave her på siden.

Når du arbejder med JET værktøj er det selvfølgelig vigtigt at have det rigtige tilbehør og de rette reservedele, så du kan udvide og optimere rækkevidden af din JET maskines evner. Her på siden finder du selvfølgelig et flot udvalg af tilbehør og reservedele til din JET-maskine, hvad end den skal repareres, optimeres eller noget helt tredje. Alle JET-maskiner kommer med et solidt sæt standard features, men til de projekter der kræver lidt ekstra, er det vigtigt at have det rigtige tilbehør. Tilbehør og reservedele er lavet til at passe til og arbejde perfekt med dit værktøj fra JET. Få mere ud af dine maskiner – tag dit JET værktøj til det næste niveau!

Lige meget hvilken JET maskine du køber, tilføjer du et værktøj til dit værksted du snart vil opdage er et uundværligt redskab – det er ikke for ingenting, at JET har været en topleverandør af værktøj og maskineri i over 50 år.