Facebook Pixel

Vores fysiske butik holder lukket i uge 29 & 30. Webshop, telefon, mail og afhentning er stadigvæk muligt.

Akku & elværktøj
Håndværktøj
Tilbehør & forbrug
Brands
Slibemaskiner fra JET Tools

Når finishen på dit projekt skal være perfekt, kan du stole på at en JET slibemaskine får jobbet klaret perfekt hver gang. Her finder du et kæmpe udvalg af slibemaskiner – båndslibere, tallerkenslibere, drumsanders / tromleslibere, horisontale og vertikale båndslibere og oscillerende spindelpudsere. Mange af disse modeller fås med og uden understel, i mange størrelser og i flere forskellige modeller, så lige meget hvilken slags slibe-arbejde du skal have udført, kan du finde det rette værktøj lige her. Disse slibere er alle lavet med entusiasten i tankerne, og de er designet til at lade alle der arbejder med træ gør deres arbejde endnu bedre og endnu lettere. Effektive og pålidelige maskiner er præcis hvad du kan forvente af disse slibemaskiner fra JET.

Med 1 HK bag sig og indbygget støvopsamling, er tallerkensliberne fra JET både innovative og ekstremt effektive. En perfekt tilføjelse til dit værksted hvis du går op i at give dine projekter den finish de fortjener. Båndsliberne du finder her lever også op til JETs ry, og er ekstremt effektive og hårdføre. Du finder også smarte kombi-maskiner fra JET her – slibemaskiner der kombinerer tallerkensliberen og båndsliberen i én smart maskine, så du kan arbejde endnu mere effektivt. Fås også i flere størrelser og med/uden understel.

Tromlesliberne (drumsanders) fra JET er en industri-standard med deres SandSmart teknologi og utvivlsomme kvalitet - de overgår simpelthen konkurrenterne fra ende til anden. Det samme gælder rondelsliberne – det er nemlig solide og kraftfulde rondelslibere der er velegnet til al slags slibe- og pudsearbejde i træ.

De oscillerende spindelpudsere er perfekte til slibning af mere komplicerede former, som for eksempel kurvede former, indvendige kurver og sågar cirkler. ”Oscillerende” betyder at spindlen kører op og ned imens den snurrer rundt – og det giver en langt bedre og jævnere slibning, og gør at sandpapiret holder meget længere end på en normal spindelpudser.

Horisontale og vertikale kantpudsere / kantslibere finder du også her i en kategori for sig selv. Disse maskiner brillerer virkelig inden for ét område især; alsidighed. De solide borde af støbejern giver dig den nødvendige stabilitet til dit slibearbejde. Støvport og justerbart bord er bare to af de utroligt smarte og effektive features der kommer med en kantsliber fra JET. Du kan læse mere om disse maskiner under kategorien horisontale/vertikale kantslibere.

Der er en kategori til hver slags slibe-maskine her på siden, og et stort udvalg af slibeværktøj til enhver lejlighed.