Facebook Pixel
Akku & elværktøj
Håndværktøj
Tilbehør & forbrug
Brands
Jumbo - Rullestilladser

JUMBO Rullestillads

Rullestilladserne fra JUMBO giver en god stabilitet når du arbejder i højden. Med JUMBO rullestillads får du en løsning, som du kan bruge til enten lettere håndværkeropgaver eller gør-det-selv-projekter derhjemme. Stilladset findes i tre længder på vores hjemmeside.

Oplysninger 

JUMBO rullestillads har en patenteret stormlås til sikring af dæk, og som passer til alle typer stillads.

Ydermere har rullestilladene forskudte kroge som muliggør at forlænge stilladset med udbygning i længderetningen uden forskydning.

JUMBO rullestillads har slagfaste klør. Håndlister og diagonaler er udstyret med en ekstra kraftig, fuldstøbt klo i hver ende af stilladset. Samlingerne er fuldsvejsede.

Hvis stilladser anvendes på løst eller ujævnt underlag udenfor og belastningen overstiger 200 kg. Så anbefales det af skifte hjulene til JUMBO hjul ø20 cm.

Ønsker du at købe støtteben til stilladset, kan du finde dem under tilbehør til stillads.  

Råd og vejledning

Har du spørgsmål eller brug for rådgivning omkring brug eller valg af rullestilladser eller har du andre spørgsmål om værktøj, er du mere end velkommen til kontakte os på telefon 66 15 50 40 eller skrive en email til [email protected]. Vi bestræber os på at svare mails hurtigst muligt, men du er også velkommen i vores butik i Odense.