Facebook Pixel

Vores fysiske butik holder lukket i uge 29 & 30. Webshop, telefon, mail og afhentning er stadigvæk muligt.

Akku & elværktøj
Håndværktøj
Tilbehør & forbrug
Brands
Afløbsrensere, tilbehør fra Milwaukee

Afløbsrensere fra Milwaukee er nogle meget brugbare og handy værktøjer at have i sin samling. Her på siden finder du et stort udvalg af forskellige slags afløbsrensere fra Milwaukee med en masse forskellige egenskaber, så vi har sikkert hvad du leder efter.  

Du finder blandt andet afløbsrenseren M12 BDC 6-0, der har et 6 mm rense-kabel.  Denne renser giver dig altid let adgang i alle afløb på op til 50 mm. Sikkerheden er i top, takket være den beskyttende tromle-skærm der holder brugeren sikker under arbejdet. Denne renser kan operere med 0-500 omdrejninger i minuttet. Inner-tromlen kan udskiftes nemt og hurtigt uden noget svineri. Hurtiglås af kablet tillader nem, manuel justering af spirallængden. Afløbsrenseren har integreret LED-lys der oplyser dit arbejdsområde, så du bare kan gå direkte igang med dit arbejde. Med REDLINK™ overbelastningsbeskyttelse der sørger for at dit Milwaukee værktøj ikke tager skade ved overbelastning. Spirallængden er 7,6m og spandens kapacitet er på hele 22,5 L. Med batteri vejer denne afløbsrenser 4,8 kg. Klik på produktet nedenfor for at læse mere om levering, pris, lagerstatus og meget mere. 

Du kan både købe afløbsrensere med og uden batterier. Klik på det produkt du er interesseret i for at læse mere. Hvis du har nogle spørgsmål står vores fagfolk klar til at besvare dem på tlf. 66 15 50 40 eller på e-mail [email protected].

Udforsk også resten af vores store sortiment af Milwaukee værktøj og redskaber, som blandt andet inkluderer Milwaukee skruemaskineMilwaukee vinkelsliber og Milwaukee borehammer.