Facebook Pixel
Akku & elværktøj
Håndværktøj
Tilbehør & forbrug
Brands
Vinkelslibere, Milwaukee

Vinkelslibere fra velkendte topproducenter

En vinkelsliber er det ideelle værktøj, uanset om du skal polere, elibe eller skære i stærke materialer såsom metal. Vinkelsliberen bruges til tilslibning og polering af forskellige overflader. Desuden kan vinkelsliberen benyttes i stedet for en rundsav, når materialerne bliver for hårde. Indenfor vinkelslibere skelner man mellem Ø 125 mm og Ø 230 mm skiver og antallet af watt. Med en elektrisk vinkelsliber kræver det, at der er en stikkontakt i nærheden. 

Vinkelsliberens funktioner

Når du bruger en elektrisk vinkelsliber bliver det markant lettere at skære igennem sten, beton, fliser og andre hårde materialer. Desuden får du super store fordele når det handler om at slibe og polere. Dette gælder både for den professionelle håndværker som for gør-det-selv personer. Vinkelsliberen har en lang række funktioner, der skaber bedre ergonomi under brug. Vinkelsliberen kan have en vibrationsdæmpet konstruktion, justerbart støttegreb, beskyttelse mod selvstart, forskellige hastigheder og meget mere

Vinkelslibere fra Milwaukee

Milwaukees vinkelslibere leverer høj kraft og effekt i et smart og ergonomisk design. Vinkelsliberne du finder her på siden dækker over det bedste udvalg af Milwaukees top-vinkelslibere, og alle disse slibemaskiner vil være en velkommen tilføjelse til ethvert værksted eller byggeplads. 

Råd og vejledning

Har du spørgsmål eller brug for rådgivning omkring brug eller valg af vinkelsliber eller har du andre spørgsmål om værktøj, er du mere end velkommen til kontakte os på telefon 66 15 50 40 eller skrive en email til [email protected]. Vi bestræber os på at svare mails hurtigst muligt, men du er også velkommen i vores butik i Odense. 

Udforsk også resten af vores store sortiment af Milwaukee værktøj og redskaber, som blandt andet inkluderer Milwaukee boremaskine, Milwaukee bajonetsav og Milwaukee slagnøgle.