Facebook Pixel
Akku & elværktøj
Håndværktøj
Tilbehør & forbrug
Brands
Arbejdstøj & sikkerhed fra Milwaukee

Arbejdsbeklædning fra Milwaukee

Her finder du et kæmpe udvalg af Milwaukee tøj. Milwaukees tøj spænder over et stort felt inden for sikkerhed og praktisk tøj og udstyr. Du finder både handsker, høttetrøjer, jakker, veste, seler og værktøjsbælter. Jakkerne fås i mange farver, størrelser og til mange formål, f.eks. kan du købe de praktiske varmejakker her. Varmejakkerne fra Milwaukee er pålideligt udstyr i høj kvalitet. 

Varmejakker

Et fremragende eksempel på Milwaukees gennemførte arbejdstøj er den grå M12™ hættetrøje med varme. Denne hættetrøje er designet til at kunne klare selv de hårdeste forhold på enhver byggeplads. Den er med varme så den kan holde kroppen varm - med denne smarte feature kan du arbejde overalt, når som helst. På bare én opladning får du helt op til 8 timers varme (2,0Ah). Hættetrøjen har 3 indsyede varmezoner i karbon der fordeler varmen til alle kroppens kerneområder. Med en enkel touch-knap kan du justere varme-indstillingerne mellem høj, mellem og lav. Trøjen tåler både maskinvask og tumbling. 

Værktøjsseler og bælter

Et andet eksempel på noget af det praktiske udstyr du finder her på siden fra Milwaukee, er en smart værktøjssele og et smart værktøjsbælte. Du kan købe disse to seperat eller samlet. Værktøjsbæltet er af 1680D ballistisk nylon og det indeholder metal hardware - så dette bælte kan holde til selv de hårdeste arbejdsforhold, og kan ikke slides op. Den tilhørende sele har justerbare stropper så du kan få selen til at passer perfekt til dig og alle andre der skal bruge selen. Disse to varer kan du købe hver for sig, eller i en samlet pakke. 

Råd og vejledning

Du kan læse meget mere om levering, priser, lagerstatus og meget mere inde på de individuelle produkter nedenfor. Hvis du har nogle spørgsmål så er du altid velkommen til at ringe til os på tlf. 66 15 50 40 eller skrive en mail på [email protected] - vores fagfolk står klar til at besvare alle dine spørgsmål.

Udforsk også resten af vores store sortiment af Milwaukee værktøj og redskaber, som blandt andet inkluderer Milwaukee skruemaskineMilwaukee vinkelsliber og Milwaukee borehammer.