Facebook Pixel
Akku & elværktøj
Håndværktøj
Tilbehør & forbrug
Brands
Båndslibere fra Milwaukee

Båndslibere

Båndpudsere/båndslibere er super velegnet maskiner til det grovere slibearbejde, men kan i mange tilfælde også bruges til det mere delikate finpudseri, hvis der er behov for dette. En båndpudser sliber mere lineært, altså i en retning, hvilket egner sig til træ, hvor fibrene jo også er i en retning. Båndpudsere / båndslibere er også super velegnet til slibning på en smal kant, da man med disse maskiner arbejder meget mere stabilt.

Båndslibere fra Milwaukee

Båndslibere fra Milwaukee. Her på siden finder du et stort udvalg af kvalitets-båndslibere fra Milwaukee. Rene slibeflader og optimale slibearealer giver altid glatte og pæne resultater. Båndslibere fra Milwaukee er fyldt med egenskaber og forskellige features der gør dit arbejde nemt og effektivt. 

Råd og vejledning

Har du brug for rådgivning eller har spørgsmål omkring båndpudsere / båndslibere eller andre former for værktøj, så er du altid velkommen til at kontakte Dorch & Danola. Dette gør du enten på telefon 66 15 50 40 eller ved at skrive en email til [email protected]. Vi bestræber os på at svare mails hurtigst muligt, men du er også velkommen i vores butik i Odense. Her udfører vi også reparationer samt har salg af reservedele.

Udforsk også resten af vores store sortiment af Milwaukee værktøj og redskaber, som blandt andet inkluderer Milwaukee skruemaskineMilwaukee vinkelsliber og Milwaukee borehammer.