Facebook Pixel
Akku & elværktøj
Håndværktøj
Tilbehør & forbrug
Brands
Skraldesæt fra Milwaukee

Her kan du købe skraldesæt fra Milwaukee. Her på siden kan du for eksempel købe Milwaukees ⅜” skraldesæt med 12 dele. Disse skralder kommer med smarte skraldehoveder der er vinkelbare, og med et design der er kompakt og ergonomisk. Disse features gør at du kan arbejde på selv trange steder. Toppene er fastnøgle-kompatible, for at give et højere moment. Med smart løsning til opbevaring og transport, så du kan opbevare dine skraldenøgler smart i din bil, dit værksted eller lignende, og nemt transportere dem rundt i værkstedet eller på byggepladsen. 

Hvis du vil vide mere om de individuelle produkter, så klik på den vare du vil vide mere om her på siden. Så kan du læse mere om priser, tekniske data, levering, forsendelse, lagerstatus, tilbehør og meget mere. Hvis du har nogle spørgsmål, eller hvis der er noget du ikke kan finde, så er du mere end velkommen til at kontakte os på e-mail [email protected] eller på tlf. 66 15 50 40.

Udforsk også resten af vores store sortiment af Milwaukee værktøj og redskaber, som blandt andet inkluderer Milwaukee boremaskine Milwaukee vinkelsliber og Milwaukee borehammer.