Facebook Pixel
Akku & elværktøj
Håndværktøj
Tilbehør & forbrug
Brands
Svejsetænger fra Milwaukee

Milwaukees svejsetænger er alle i god kvalitet og nogle effektive værktøjer, der er en god tilføjelse til ethvert værksted eller enhver byggeplads. De er udstyret med en lang række smarte egenskaber og features. En af disse er den smarte TORQUE LOCK funktion, der tillader ekstremt hurtig fastspænding og frigørelse. Den har en krog til manuel justering af værktøjets gribekraft, og krogen kan også bruges til ophænging af værktøjet. Kæberne er hærdede for markant forøget grebskraft og levetid til dit værktøj. Samtidig er svejsetangen forkromet, hvilket reducerer korrosion og dermed øger levetid på dit værktøj yderligt. Kæberne åbner automatisk takket være Milwaukees smarte fjedersystem.

Alle disse svejsetænger, du ser her på siden, lever op til Milwaukees kendte kvalitet. Milwaukee har mange års erfaring i branchen, og deres svejsetænger er ingen undtagelse når det kommer til exceptionel kvalitet og effekt inden for værktøj. 

Hvis der er noget du leder efter, eller hvis du har nogle spørgsmål til levering, priser, forsendelse, tilbehør, tekniske data eller lignende, er du velkommen til at kontakte os på tlf. 66 15 50 40 eller på e-mail info@dorchdanola. Vores fagfolk står klar til at hjælpe dig og besvare alle dine spørgsmål.

Udforsk også resten af vores store sortiment af Milwaukee værktøj og redskaber, som blandt andet inkluderer Milwaukee boremaskine Milwaukee vinkelsliber og Milwaukee borehammer.