Facebook Pixel
Akku & elværktøj
Håndværktøj
Tilbehør & forbrug
Brands
Vaterpas fra Milwaukee

Vaterpas fra Milwaukee er nogle top-optimerede værktøjer fyldt med innovative egenskaber og funktioner. Milwaukees vaterpas er alle udstyret med stødabsorberende endehætter der beskytter rammen på vaterpasset. Rammen er udstyret med huller sådan at du nemt kan hænge vaterpasset op på byggepladsen eller i værkstedet, for praktisk ophængning og opbevaring. De har store og brede håndtag indbygget for god komfort og nem og effektiv transport. Libelle med høj kontrast gør vaterpasset rigtig nemt at aflæse hurtigt. Vaterpasset er belagt med gummi på siderne, så når du bruger dit Milwaukee vaterpas på glatte overflader ligger det fast, og det glider ingen steder. Milwaukee vaterpas er smedet med top-præcision på målefladen, så du får en perfekt nøjagtighed på dit måleresultat uanset din arbejdsstilling. 

Hvis du har nogle spørgsmål eller hvis der er noget du leder efter, er du mere end velkommen til at kontakte os på e-mail [email protected] eller på tlf. 66 15 50 40. Du kan spørge os, og du kan også læse mere om tekniske data, priser, levering, forsendelse, tilbehør og meget mere ved at klikke på det produkt du er interesseret i her på siden.

Udforsk også resten af vores store sortiment af Milwaukee værktøj og redskaber, som blandt andet inkluderer Milwaukee boremaskineMilwaukee plæneklipper og Milwaukee sømpistol.