Facebook Pixel

Vores fysiske butik holder lukket i uge 29 & 30. Webshop, telefon, mail og afhentning er stadigvæk muligt.

Akku & elværktøj
Håndværktøj
Tilbehør & forbrug
Brands
Havemaskiner fra Milwaukee

Havemaskiner

Her finder du et kæmpe udvalg af mange slags havemaskiner fra Milwaukee. Udvalget dækker over hækkeklippere, plæneklippere, forsatser, forskelligt tilbehør og meget mere. Lige meget om du har en stor have, en lille have, eller et kæmpe areal at passe, kan du finde hvad du leder efter lige her. For eksempel kan du købe kvalitets havemaskiner. 

Herunder kan du læse næmere om de produkter, du kan finde på denne side.

Akku græstrimmer til perfekte kanter

Akku græstrimmere også kaldet en batteridrevne græstrimmere er det perfekte værktøj, når der skal klippes græs og ukrudt langs kanter, sten og stolper. Den mest åbenlyse fordel er naturligvis, at man ikke har en forlængerledning på slæb og derfor kan bevæge sig frit overalt i haven. Græstrimmeren kan slå græs, ukrudt, indre planter og buske ved hjælp af trimmersnor, der roterer rundt under trimmeren. Græstrimmeren kan fås i forskellige størrelser alt afhængig af behov.

Akku hækkeklipper aka batteridrevet hækkeklipper af høj kvalitet

En smuk hæk kan skabe fryd for øjet i enhver have og det er derfor vigtigt, at du får købt den rette hækkeklipper efter dine behov. Bruger du ikke den rigtige hækkeklipper, vil du meget hurtige opleve at arbejdet bliver ekstra hårdt og trægt. 

Råd og vejledning

Har du spørgsmål eller brug for rådgivning omkring brug eller valg af havemaskiner eller har du andre spørgsmål om værktøj. er du mere end velkommen til kontakte os på telefon 66 15 50 40 eller skrive en email til [email protected]. Vi bestræber os på at svare mails hurtigst muligt, men du er også velkommen i vores butik i Odense.

Udforsk også resten af vores store sortiment af Milwaukee værktøj og redskaber, som blandt andet inkluderer Milwaukee skruemaskineMilwaukee vinkelsliber og Milwaukee rundsav.