Facebook Pixel
Akku & elværktøj
Håndværktøj
Tilbehør & forbrug
Brands
Multiværktøj fra Milwaukee

Multicutter med batteri - Den perfekte hjælper, når det er svært at komme til

Med en multicutter har du mulighed for at udføre rigtigt meget forskelligt arbejde. Maskinen kan bruges til at save, slibe, fræse, file og skrabe i stort ste alle slags materialer.  En multicutter kan monteres med en række forskellige tilbehør og dermed benyttes til utallige formål. En multicutter er næsten ikke til at undvære, især hvis du tit udfører små reparations- og installationsopgaver indenfor huset mure.. Dette gælder både for den professionelle håndværkere, men også for gør-det-selv folket.

Multiværktøj fra Milwaukee

Multiværktøj fra Milwaukee til mange formål og priser. Find dit næste multiværktøj lige her på siden - vi sælger et stort udvalg af værktøj fra Milwaukee med hurtig levering og lave priser. 

Råd og vejledning

Har brug for rådgivning eller har spørgsmål omkring multicuttere eller andre former for værktøj, så er du altid velkommen til at kontakte Dorch & Danola. Dette gør du enten på telefon 66 15 50 40 eller ved at skrive en email til [email protected]. Vi bestræber os på at svare mails hurtigst muligt, men du er også velkommen i vores butik i Odense. Her udfører vi også reparationer samt har salg af reservedele.

Udforsk også resten af vores store sortiment af Milwaukee værktøj og redskaber, som blandt andet inkluderer Milwaukee boremaskineMilwaukee plæneklipper og Milwaukee sømpistol.