Facebook Pixel
Akku & elværktøj
Håndværktøj
Tilbehør & forbrug
Brands
Presseværktøj, tilbehør fra Milwaukee

Presseværktøj fra Milwaukee i mange størrelser og prisklasser. Her finder du et bredt udvalg af Milwaukee pressværktøj der kan dække alle dine behov. Du finder blandt andet Milwaukees M12 HPT Kompakt Force Logic™ hydraulisk presseværktøj. Denne maskine er markedets letteste og mindste. Den vejer kun 1,8 kg, så du kan arbejde i lang tid med maksimal komfort. Beskyttet mod overbelastning med Milwaukees smarte REDLINK™ elektroniske overbelastningsbeskyttelse, der både beskytter batteri og værktøj for optimal holdbarhed og levetid. Du kan nemt betjene dette værktøj med kun én hånd, så du kan løse alle arbejdsopgaver - også dem i områder med begrænset plads. Maskinen er udstyret med et smart system der sørger for kommunikation mellem batteri og værktøj. Dette betyder, at inden hver presning kontrollerer batteriet om der er nok strøm på til at færdiggøre presningen, sådan at du aldrig skal stå med en ufuldstændig presning. Hvis der ikke er nok strøm på til at færdiggøre presningen, starter maskinen ikke. Den avancerede elektronik i maskinen tæller antallet af presninger, og giver besked til dig som bruger når værktøjet er nået til kalibreringsintervallerne. Udstyret med smart strømindikator med 4 trin, så du altid kan se præcis hvor meget strøm der er tilbage på batteriet. Med maskinens 40.000 presninger mellem kalibreringskontrollerne får du branchens længste interval og garanteret langsigtet driftssikkerhed. Derudover klarer rørpress-samlinger op til imponerende Ø 35 mm i metalrør, og op til Ø 40 mm i kompositrør. Du er sikret optimal batterilevetid og lang driftstid på værktøjet takket være den smarte individuelle celleovervågning. Milwaukees kendte REDLITHIUM-ION™ batteri er som altid ekstremt robust og solidt konstrueret. Elektronikken i batteriet er uden hukommelseseffekt, hvilket betyder at du får endnu længere driftstid over batteriets levetid. Det fleksible M12 system som dette værktøj er en del af betyder også at du kan bruge alle Milwaukees M12 batterier til dette værktøj. 

Hvis du vil vide mere om levering, priser, tilbehør, lagerstatus, forsendelse eller andet, er du velkommen til at kontakte os på tlf. 66 15 50 40 eller på e-mail [email protected]

Udforsk også resten af vores store sortiment af Milwaukee værktøj og redskaber, som blandt andet inkluderer Milwaukee boremaskineMilwaukee plæneklipper og Milwaukee sømpistol.