Facebook Pixel

Vores fysiske butik holder lukket i uge 29 & 30. Webshop, telefon, mail og afhentning er stadigvæk muligt.

Akku & elværktøj
Håndværktøj
Tilbehør & forbrug
Brands
Rundsave fra Milwaukee

Rundsav med forskellige funktioner

Rundsaven er an allround maskine, der kan anvendes til mange forskellige materialer. Rundsaven kan indstilles i dybden alt efter det materiale den bruges i, og til hvilke formål. Det er en robust sav og fås i mange forskellige størrelser og med forskellige funktioner, klinger og skæredybder. Oftest kan der tilsluttes en støvsuger og der leveres typisk et parallelanslag til at styre saven med. Desuden findes, der er et stort udvalg af tilbehør til rundsaven. De fleste rundsave er lette og kompakte, hvilket betyder, at du har nemt ved at opbevare den. 

Rundsav fra Milwaukee

På denne side finder du et kæmpestort udvalg af rundsave fra Milwaukee. Alle Milwaukees rundsave er i ekstremt høj kvalitet og nogle meget anerkendte og effektive værktøjer. Her på siden kan du både købe kompakte akku-rundsave og de større og kraftigere elektriske rundsave. 

Råd og vejledning

Har du spørgsmål eller brug for rådgivning omkring brug eller valg af rundsave eller har du andre spørgsmål om værktøj, er du mere end velkommen til kontakte os på telefon 66 15 50 40 eller skrive en email til [email protected]. Vi bestræber os på at svare mails hurtigst muligt, men du er også velkommen i vores butik i Odense. 

Udforsk også resten af vores store sortiment af Milwaukee værktøj og redskaber, som blandt andet inkluderer Milwaukee skruemaskine, Milwaukee vinkelsliber og Milwaukee borehammer.