Facebook Pixel

Vores fysiske butik holder lukket i uge 29 & 30. Webshop, telefon, mail og afhentning er stadigvæk muligt.

Akku & elværktøj
Håndværktøj
Tilbehør & forbrug
Brands
SDS Plus fra Milwaukee

SDS-plus er et begreb der dækker over en række kraftige og effektive nedbrydningsværktøjer. Her på siden finder du et stort udvalg af kvalitets-borehamre og hammerstøvsugere. For at læse mere om de enkelte produkter kan du klikke på varen du er interesseret i - så kan du læse mere om priser, levering, forsendelse, tilbehør, tekniske data, lagerstatus og meget mere. 

Et eksempel på en af de SDS-plus værktøjer du kan købe her på siden, er Milwaukees HD18 HX M18 Heavy Duty SDS-plus kombihammer. Denne kombihammer har en kraftig motor der kan yde lige så meget kraft som en 230 v maskine. Med det smarte REDLINK elektroniske overbelastningsbeskyttelses-system fra Milwaukee får du beskyttelse mod overbelastning i både værktøj og batteri. Det resulterer i at værktøjet her har en ekstremt lang holdbarhed og levetid. Med kraftig slagmekanisme der leverer hele 2,4 J slagenergi. Metalgearkassen er fuldisoleret og har præcis placering af gear og lejer for optimal arbejdsgang og lang levetid på kombihammeren. Værktøjet er udstyret med 4 forskellige trin; hammerboring, mejsling, boring uden slag og variolås. Variolås til valg af optimal mejselvinkel, og hammerstop til boring i metal og træ. Med det smarte FIXTEC-system kan du nemt og hurtigt skifte borepatron uden brug af værktøj. Skridkoblingen på kombihammeren beskytter både dig som bruger, og værktøjet. Hvis boret skulle kile sig fast er du beskyttet takket være denne smarte kobling. AVS-systemet (anti-vibrations-system) giver dig brugerkomfort i topklasse. Værktøjet og batteriets driftstid og levetid er optimeret takket være den smarte individuelle celleovervågning i batteriet, og strømindikatoren viser dig altid præcis hvor meget strøm der er tilbage på batteriet. Batteriet er et REDLITHIUM-ION batteri fra Milwaukee, så det er solidt konstrueret og uden hukommelseseffekt, hvilket betyder at du får længere driftstid over batteriets levetid. Passer med alle Milwaukees M18 batterier. 

Hvis der er noget du ikke kan finde her på siden, står vores fagfolk klar til at hjælpe dig eller svare på dine spørgsmål. Du kan kontakte os på tlf. 66 15 50 40 eller på e-mail [email protected]

Udforsk også resten af vores store sortiment af Milwaukee værktøj og redskaber, som blandt andet inkluderer Milwaukee boremaskineMilwaukee plæneklipper og Milwaukee sømpistol.