Specialmaskiner fra Milwaukee

16 vare(r)

pr. side

Specialmaskiner fra Milwaukee dækker over en masse smarte og effektive maskiner. Her på siden sælger vi et bredt udvalg af disse specialmaskiner til tilbudspriser. Du kan både købe lamelfræsere, fedtpresser, loddekolber, luftpumper, popnittepistoler, røreværk, gevindstangklippere, kabelsakse, rørskærere, inspektionskameraer og mere lige her. 

F.eks. kan du købe den kompakte M12 loddekolbe SI lige her. Denne loddekolbe er hurtigt klar til brug - den er klar til brug allerede efter 20 - 30 sekunder. Den kan låses i 3 hovedpositioner ved 0°, 45° og 90°. Spidsen kan skiftes hurtigt uden brug af værktøj. LED-infolys er indbygget, så du kan følge med i værktøjets status. Lyset blinker grønt når værktøjet er i gang med at varme op, det er solidt grønt når værktøjet er klar til brug, og solidt rød når værktøjet er slukket men spidsen stadig er varm. Dette smarte system forøger din sikkerhed som bruger markant, og gør værktøjet nemt og sikkert at bruge. Loddekolben er udstyret med et smart temperatur-overvågningssystem der gør, at den kan opretholde den samme varme uanset forholdene. Det fleksible batterisystem M12 betyder, at du kan bruge dette værktøj med alle Milwaukees M12 batterier. 

Du finder dette værktøj og mange flere lige her. Hos Dorch & Danola går vi op i at give vores kunder en god oplevelse - så hvis du har nogle spørgsmål om priser, levering, forsendelse, tilbehør, lagerstatus eller lignende, er du altid mere end velkommen til at kontakte os på tlf. 66 15 50 40 eller på e-mail info@dorchdanola.dk

 

Læs mere
Læs mindre