Facebook Pixel

Vores fysiske butik holder lukket i uge 29 & 30. Webshop, telefon, mail og afhentning er stadigvæk muligt.

Akku & elværktøj
Håndværktøj
Tilbehør & forbrug
Brands
Proxxon klinger - Til modelbyggeri

Klinger til Proxxon maskiner 

Hos Dorch & Danola findes et stort udvalg af klinger fra Proxxon. Vi tilbyder forskellige slags klinger til de forskellige maskiner, som Proxxon tilbyder. Du kan på denne side finde klinger til rundsave, savklinger, skæreskiver, båndsavklinger m.fl., du finder helt sikkert en klinge, der passer til netop din maskine. 

Rundsavklinger

På denne side finder du et udvalg af rundsavklinger fra Proxxon. Rundsavklingerne har forskellig anvendelse til skæring i bløde metaller, som aluminium, messing og kobber, men også krydsfiner, blødt træ og plast. 

Savklinge

På denne side finder du et udvalg af savklinger til din dekupørsav. Stiksavklingerne har forskellig anvendelse og er med forskellig tanding. Vi tilbyder savklinger til der fintandet, normal tandet og grov tandet, så du kan anvende dine savklinger til enhver arbejdsopgave. 

Råd og vejledning

Har du spørgsmål eller brug for rådgivning omkring brug eller valg af maskiner til modelbyggeri eller har du andre spørgsmål om værktøj, er du mere end velkommen til kontakte os på telefon 66 15 50 40 eller skrive en email til [email protected]. Vi bestræber os på at svare mails hurtigst muligt, men du er også velkommen i vores butik i Odense.