Facebook Pixel

Vores fysiske butik holder lukket i uge 29 & 30. Webshop, telefon, mail og afhentning er stadigvæk muligt.

Akku & elværktøj
Håndværktøj
Tilbehør & forbrug
Brands
Proxxon Reservedele til modelbyggeri

Reservedele til modelbyggeri

Hos Dorch & Danola findes et udvalg af reservedele til modelbyggerimaskiner fra Proxxon. Vi tilbyder glødetråd, borepatron, rem og en masse andet. Var der ikke lige den reservedel til din maskine, du ledte efter, har vi også mulighed for at skaffe netop den reservedel, som du har brug for. 

Herunder kan du læse nærmere om de produkter, du finder på denne side. 

Borepatron

En borepatron anvedes i en maskine til opspænding af et værktøj - typisk et bor. Kæberne i borepatoronen går ind og griber om boret, så det herefter kan bore ned i materialet. Typisk spændes patronen fast med en såkaldt dorn, som passer til den givne borepatron, men i dag findes der også et stort udvalg af selvspændende borepatoner. Hos Dorch & Danola findes der også et stort udvalg af andre borepatroner, så du altid har dit behov dækket. 

Glødetråd

En glødetråd er en transducer, der omdanner electricitet til varme. Glødetrådende kan bruges til en glødesav til modelbyggeri, der kan skære gennem styropor og thermoplastiske folier. 

Råd og vejledning

Har du spørgsmål eller brug for rådgivning omkring brug eller valg af værktøj til modelbyggeri eller har du andre spørgsmål om værktøj, er du mere end velkommen til kontakte os på telefon 66 15 50 40 eller skrive en email til [email protected]. Vi bestræber os på at svare mails hurtigst muligt, men du er også velkommen i vores butik i Odense.