Proxxon tilbehør til modelbyggeri

1 til 48 af 193

pr. side

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Tilbehør - Maskiner til modelbyggeren

Hos Dorch & Danola findes et stort udvalg af tilbehør til maskiner til modelbyggeren. Vi har tilbehør til enhver maskine og til enhver arbejdsopgave. Vi har bor til forskellige gøremål, skæreskiber, filtpolerstifter, klinger, strømforsyning og meget mere.

Herunder kan du læse mere om nogle af produkterne, der findes på denne side.

Borepatroner

En borepatron anvedes i en maskine til opspænding af et værktøj - typisk et bor. Kæberne i borepatoronen går ind og griber om boret, så det herefter kan bore ned i materialet. Typisk spændes patronen fast med en såkaldt dorn, som passer til den givne borepatron, men i dag findes der også et stort udvalg af selvspændende borepatoner. Hos Dorch & Danola findes der også et stort udvalg af andre borepatroner, så du altid har dit behov dækket. Slibe og polerstifter Vi tilbyder slibe og polerstifter til modelbyggeri til enhver arbejdsopgave, hvor du skal slibe eller polere på små overflader og i små kroge, hvor pladsen er meget trang.

Råd og vejledning

Har brug for rådgivning eller har spørgsmål omkring tilbehør til modelbyggeri eller andre former for værktøj, så er du altid velkommen til at kontakte Dorch & Danola. Dette gør du enten på telefon 66 15 50 40 eller ved at skrive en email til info@dorchdanola.dk. Vi bestræber os på at svare mails hurtigst muligt, men du er også velkommen i vores butik i Odense. Her udfører vi også reparationer samt har salg af reservedele.

Læs mere
Læs mindre