Facebook Pixel
Akku & elværktøj
Håndværktøj
Tilbehør & forbrug
Brands
Proxxon tilbehør til modelbyggeri

Tilbehør - Maskiner til modelbyggeren

Hos Dorch & Danola findes et stort udvalg af tilbehør til maskiner til modelbyggeren. Vi har tilbehør til enhver maskine og til enhver arbejdsopgave. Vi har bor til forskellige gøremål, skæreskiber, filtpolerstifter, klinger, strømforsyning og meget mere. 

Herunder kan du læse mere om nogle af produkterne, der findes på denne side. 

Borepatroner

En borepatron anvedes i en maskine til opspænding af et værktøj - typisk et bor. Kæberne i borepatoronen går ind og griber om boret, så det herefter kan bore ned i materialet. Typisk spændes patronen fast med en såkaldt dorn, som passer til den givne borepatron, men i dag findes der også et stort udvalg af selvspændende borepatoner. Hos Dorch & Danola findes der også et stort udvalg af andre borepatroner, så du altid har dit behov dækket. 

Slibe og polerstifter

Vi tilbyder slibe og polerstifter til modelbyggeri til enhver arbejdsopgave, hvor du skal slibe eller polere på små overflader og i små kroge, hvor pladsen er meget trang. 

Råd og vejledning

Har du spørgsmål eller brug for rådgivning omkring brug eller valg af værktøj til modelbyggeri eller har du andre spørgsmål om værktøj, er du mere end velkommen til kontakte os på telefon 66 15 50 40 eller skrive en email til [email protected]. Vi bestræber os på at svare mails hurtigst muligt, men du er også velkommen i vores butik i Odense.