Facebook Pixel
Akku & elværktøj
Håndværktøj
Tilbehør & forbrug
Brands
Rubio Monocoat Klargøring

Klargøring – Effektiv rens til træoverflade og forbehandling med fede effekter

Hvis du skal opnå det bedste resultat, når du bruger en olie til træbehandling fra Rubio Monocoat, kræver det, at du giver din træoverflade de bedste forudsætninger for en effektiv behandling. Det betyder, at dine træoverflader skal gøres klar til at tage imod den beskyttende og flotte olie.  Det gælder både, når det kommer til rens af overfladen og andre behandlinger, der kan ændre træets nuance eller farve. Der er flere ting, du skal tage stilling til, inden du påfører din beskyttende olie fra Rubio Monocoat på din træoverflade.

Der er efterhånden mange muligheder for, hvad du kan gøre ved dine træoverflader. Du kan rense dem i bund, give dem en dybere farve, pryde dem med en flot nuance eller give dem det populære præg af gammelt træ, der egentlig er helt nyt. Alt dette kan Rubio Monocoat hjælpe dig med. Det vigtigste, du skal vide om Rubio Monocoats produkter, er, at de er helt naturlige, kun skal påføres i ét lag og er yderst effektive både ved beskyttelse og påførings- og tørreprocessen.

Her kan du læse om nogle af de produkter, der er vigtige, når du skal klargøre træoverflader, inden du bruger Oil Plus 2C.

Rubio Monocoat Cleaner til rens af træoverflade

Hvad end du skal beskytte dit træ med et lag effektiv oile fra Rubio Monocoat eller en af de andre smarte behandlinger til træ, så er der en ting, der er yderst vigtig. Nemlig rens. Hvis du skal have det bedste resultat og få mest ud af dine behandlinger, kræver det, at din overflade er helt fri for snavs og støv. Bruger du olien uden at rense din overflade grundigt først, vil skidtet ende med at blive fanget under olien. Med Rubio Monocoats Cleaner kan du være sikker på, at dine overflader er helt klar til den valgte behandling.

Rubio Monocoats Cleaner er en rens til rå træoverflader, som skal anvendes, inden du påfører andre behandlingsprodukter. Det, der adskiller denne rens fra almindelig vand og sæbe er, at renseproduktet samler støvet elektrostatisk. Og så kan den desuden også bruges til at rense de materialer, du har brugt til at påføre olien efter rensen. Det er altså et yderst alsidigt renseprodukt, du får her.

Rubio Monocoat WoodPrep

Hvor Rubio Monocoat Cleaner er et godt produkt til generel rens af rå træoverflader, er Rubio Monocoat WoodPrep egnet til at rense træet for ridser og andet slid. Med WoodPrep kan du nemt og effektivt fjerne støv fra slibning, minimere ridser efter slibning og reducere pletter efter syre eller olier. Da garvesyren i træet fjernes, er risikoen for misfarvning mindre. WoodPrep har også den fordel, at den øger intensiteten af farven, som du har valgt i din Oil Plus 2C.

Precolor Easy gør din træoverflade til det næste store samtalemne

Med Rubio Monocoats Precolor Easy kan du give dit træ en helt unik farve med flotte effekter, der skiller sig ud. Dette produkt skal benyttes inden, du giver din overflade et lag beskyttende olie. Ved at kombinere Precolor Easy med Oil Plus 2C kan du skabe unikke special effects og kontraster i træets overflade.

Precolor Easy kommer i mere end 14 forskellige farver, der kan blandes sammen og kombineres med de 40 farver, som Oil Plus 2C kommer i. Med Precolor Easy kan du skabe en træoverflade, der er misundelsesværdig, og som alle dine gæster vil kommentere på.

 

Giv dit nye træ det populære rustikke look med Pre-Aging

Der er en ny trend på markedet. Et nyt gulv med et gammelt look. En kærlighed til træ, der ser rustikt og gammelt ud, men uden at være det. Og der er mange måder at opnå dette flotte look på. Den ene er at købe gammelt træ, der er lige så rustikt, som det ser ud. Men det kan også blive en dyr fornøjelse, når træet er gammelt og begynder at gå fra hinanden. Du kan også vælge at brænde træet, så det opnår et ældre eller brændt look. Har du ikke tid eller kapacitet til at brænde en stor mængde træ? Så har vi en nem og enkel løsning til dig, der giver et flot resultat første gang.

Rubio Monocoats Pre-Aging kan du opnå det flotte look nemt og effektivt. Olien skal blot påføres på træet og giver overfladen en supersmuk og brændt eller ældet tone. Pre-Aging findes i 10 forskellige nuancer og kan samtidig mikses med hinanden, så du kan opnå lige det resultat, du ønsker.