Facebook Pixel
Akku & elværktøj
Håndværktøj
Tilbehør & forbrug
Brands
Rubio Monocoat - Overfladebehandling

Rubio Monocoat

Træ er et af de smukkeste og mest unikke materialer, man kan pryde sit hjem med. Det kommer i mange forskellige typer og farver med forskellige unikke mønstre og særprægede variationer i hvert stykke træ. Intet stykke træ er ens, og det gør det både smukt og unikt. Men træ kan også være sårbart – i hvert fald i forhold til andre materialer. Træ er nemlig et naturmateriale, og det betyder, at det præges af de ting, det sættes i forbindelse med.

Derfor kræver dit træ, at du tager hånd og det og passer på det, hvis det skal se pænt ud i mange år frem. Der kan hurtigt komme ridser, pletter og andre tegn på slid på træoverflader, som kan være svære at få bugt med. Derfor skal du tænke over at passe på dit træ allerede inden, du tager det i brug. Det er heldigvis nemt og lige til med Rubio Monocoat.

Naturlig træbeskyttelse med kun ét lag

Kan du ikke overskue at bruge flere dage på at påføre adskillige lag træbeskyttelse og vente lange perioder på, at olien tørrer? Det er den hyppigste grund til, at træbeskyttelsen bliver sprunget over i mange hjem. Men med Rubio Monocoats innovative løsning til træbeskyttelse bliver polering en sjov og nem proces.

Rubio Monocoats olie er nemlig unik, fordi den dækker med kun ét lag. Olien binder sig til cellulosefibrene i træet på blot få minutter og beskytter træet mest effektivt.

Med Rubio Monocoats olie til træbeskyttelse er dine træprodukter dækket ind med langvarig beskyttelse. Olierne kan bruges til næsten alle typer træ, er nem at påføre og er selvfølgelig i højeste kvalitet. Rubio Monocoats har alt, hvad du skal bruge til at komme bedst muligt i mål med din overfladebehandling af træ. Her er både produkter til forbehandling, nuanceskift, overfladeændring, almen overfladebehandling, efterbehandling og meget mere.

RMC Oil Plus 2C

Rubio Monocoats olie til træbehandling har revolutioneret måden, man behandler træ på. Det har de af mange grunde. En af dem er, at du ikke længere skal bruge alt for lang tid på at behandle dit træ. Med deres olie behøver du nemlig kun at give dit træ ét lag olie, før det er sikkert beskyttet mod slid. Det sparer både tid og penge.

Oil Plus 2C fra Rubio Monocoats fås i 48 forskellige farver. Det betyder, at du næsten sikkert finder en, der passer til dit træ. Det betyder også, at RMCs produkter i dag behandler mere end 30.000.0002 træ om året. Du kan bruge olierne til alle slags træoverflader som møbler, gulv, træborde og meget mere.

En af de ting, der gør Rubio Monocoats olier helt fantastiske, er, at den er produceret med tanker på sundhed for dig og for miljøet. Olien er helt fri for VOC, vand og opløsningsmiddel og består kun af naturlige ingredienser. Olien er nemlig miljøvenlig, hvilket betyder, at den er fødevaregodkendt og kan bruges til ting som skærebrætter, køkkenredskaber og børnelegetøj.

Oli Plus 2C er oplagt til at beskytte dine ting af træ i hjemmet, som du gerne vil passe godt på. Olien tørrer og hærder hurtigt og giver en høj og god beskyttelse. Den gode dækkeevne betyder, at 1 liter rækker til overflader på 30-50 m2. På blot 2 dage er olien hærdet 80%, og efter blot 5 døgn kan træet vandpåvirkes.

Foruden den smarte olie til overfladebehandling har Rubio Monocoats også en række andre smarte produkter til dit træ.

Rubio Monocoat WoodPrep

Inden du går i gang med at behandle dit træ, skal du rense og rengøre overfladen på det træprodukt, der skal behandles. Det er vigtigt, at overfladen er helt ren, for at olien dækker optimalt. Det kan du være sikker på, den bliver med Rubio Monocoats WoodPrep. Den fjerner rester af slibestøv, minimerer slibemærker, øger intensiteten af olierne, minimere mængden af garvesyre i træet, der kan give misfarvninger, og meget mere.

Rubio Monocoat Cleaner

En anden mulighed, når du skal klargøre dit træ til behandling, er Rubio Monocoats Cleaner. Cleaneren renser overfladen efter, du har slebet eller støvsuget den. Rengør du overfladen uden at bruge et produkt som Cleaneren, kan du ikke være sikker på, at alle partikler er væk. Med Cleaneren kommer du helt i mål med en komplet rensning af selv de mindste partikler. Og så kan Cleaneren også bruges, efter olien er påført til at holde dit træ rent.

Rubio Monocoat Pre-Aging

En af de helt store populære ting, når det kommer til træ, er at få træet til at se ældre ud, end det er. Det kan du gøre ved at brænde eller ryge træet, men det kan hurtigt blive en dyr og kompliceret proces. Derfor har Rubio Monocoat opfundet et produkt, der kan klare det for dig. Pre-Aging giver træet et mørkere, røget look, der får træet til at se ældre og mere rustikt ud. Produktet kommer i 10 standardfarver og giver en dyb farve med diskrete toner.