Facebook Pixel
Akku & elværktøj
Håndværktøj
Tilbehør & forbrug
Brands
Rubio Monocoat Udendørs Olier

Beskyttende træolie til behandling af træ udendørs (og indendørs)

Når foråret banker på døren, og uret skal sættes en time frem, er det også tid til at finde havemøblerne frem fra skuret og gøre haven klar til mange timers hygge i det gode vejr. Det betyder også, at det er tid til at få dine træmøbler, -terrasse og -hegn til at skinne. Og det kræver de helt rigtige midler til overfladebehandling af træ. Det får du lige her med Rubio Monocoat.

Der er mange ting, der slider på træets overflade. Terrassen bliver trådt på, træmøblerne får brugsspor og alle træoverfladerne udsættes for solens stråler. Det betyder, at det hele tiden er udsat for, at overfladen bliver grimmere. Men her har Rubio Monocoat mange gode produkter, der både er nemme at anvende, kun kræver ét enkelt lag og vigtigst af alt beskytter dit træ mod både brugsspor, slid og sol.

 

Olie til udendørs træbehandling der giver glans og beskytter på samme tid

Er det tid til at give dine udendørsmøbler eller terrasse i træ en kærlig hånd? Så kan vi anbefale at bruge Rubio Monocoats smarte Hybrid Wood Protector til opgaven. Som navnet indikerer, kan den benyttes til de fleste typer træ. Ligesom Rubio Monocoats Oil Plus 2C skal denne olie til udendørsbrug også kun bruges i ét enkelt lag. Olien binder sig til molekylerne i træets overflade og beskytter dit træ yderst effektivt i mange år frem. Foruden, at den beskytter træet mod slid og brug, så kan du også give dit træ nyt liv. Wood Protectoren farver nemlig også træet lige efter dit ønske. Du kan vælge mellem 22 forskellige smukke farver, som kan kombineres efter dit ønske eller bruges, som de er.

 

Der er mange fordele ved at bruge Hybrid Wood Protector til udendørs træoverflader. Nogle af dem er, at den:

  • Indeholder ingen VOC, vand eller opløsningsmidler
  • Kan bruges på de fleste typer træ
  • Kan bruges til indendørs såvel som udendørs træ
  • Ikke fryser
  • Tørrer hurtigt
  • Er nem at påføre

 Hyrbid Wood Protector er baseret på RMC-teknologi. Det betyder, at den indeholder 0% VOC eller vand og er samtidig baseret på linolie, som hverken er skadeligt for dig eller for naturen. Derudover indeholder den hverken kviksølv, ingen ubehagelig lugt og bidrager ikke til ozonforureningen. RMC-teknologien beskriver også den velkendte molekylære binding, som finder sted, når Rubio Monocoats olie påføres på træet. Det betyder, at olien binder sig til træets molekyler i overfladen. Du slipper for at give træet gentagende lag olie, og samtidig slipper du for at købe spandevis af olie for at kunne komme i mål med alle dine træoverflader.

 

Klar træbeskyttelsen og overfladefarvningen på én gang

Kender du det? Du har brugt lang tid og mange kræfter på at give dine træmøbler eller terrasse ude i haven en ordentlig tur. Det danske sommervejr viser sig fra den bedste side, og solen skinner hele dagen. Det er ikke dårligt. Men det kan ses på dine træoverflader. Når træet er meget udsat for sol, begynder det nemlig at miste sin ellers flotte farve. Det er der heldigvis en løsning på, og den hedder Sunprimer HWP fra Rubio Monocoat. Sunprimer HWP er en vandbaseret primer til træoverflader, som beskytter mod effekten af UV-lys.

Primeren er optimal som base, inden Hybrid Wood Protectoren påføres på træet. Primeren beskytter mod UV-belysning fra den danske sol, men tilføjer også en flot dybde til den farve, du vælger på din beskyttende olie. Den kommer i 20 unikke farver, der alle passer flot sammen med de farver, du finder i Hybrid Wood Protectoren. Primeren bidrager med en dyb og intens farve samtidig med, at den fremhæver træets naturlige look.