Facebook Pixel
Akku & elværktøj
Håndværktøj
Tilbehør & forbrug
Brands
Scantool

Find en masse robuste og slidstærke maskiner fra Scantool lige her hos Dorch & Danola.

 

Scantool er et dansk firma, der er bredt anerkendt for deres virkelig gode maskiner, som sælges i både ind- og udland. Firmaet er oprindeligt fra Brovst i Nordjylland, og man kan sagtens se de nordjyske værdier i de maskiner, der produceres. Her er ordentlighed, grundighed og kvalitet virkelig noget, der prioriteres højt.

 

Mange af komponenterne i maskinerne producerer de således selv. På den måde sikrer de, at komponenterne lever op til de høje kvalitetskrav, de selv har. F.eks. produceres næsten alle motorerne i Danmark, så man er helt sikker på, at ‘hjertet’ i maskinerne er af den ønskede, høje kvalitet.

 

De robuste og slidstærke maskiner, som den familieejede virksomhed producerer, kan derfor holde i mange, mange år.

 

Derfor er vi også stolte af at kunne tilbyde et bredt udvalg af forskellige maskiner fra Scantool.

 

Kvalitetsprodukter lavet af folk med stor ekspertise og erfaring

Faktisk er Scantool en af Europas førende producenter af værkstedsmaskiner til bearbejdning af metal. Firmaet har over 40 års erfaring i branchen, og flere af medarbejderne på fabrikken har været med helt fra starten. De har altså beskæftiget sig med produktion af de her maskiner en stor del af deres liv.

 

Derfor besidder Scantool også en masse ekspertise og erfaring, hvilket tydeligt skinner igennem, når man bruger deres forskellige maskiner. Her er ikke gået på kompromis med kvalitet eller specifikationer. Det ses bl.a. ved, at der er fem års garanti på motorerne i de forskellige maskiner.

 

Scantools historie starter tilbage i 1980, hvor grundlæggeren, Jens-Martin Nielsen, udviklede firmaets første maskine, Scanslib 200, der fik stor succes. Inden da havde Jens-Martin Nielsen allerede oparbejdet sig 19 års erfaring i branchen, og med den erfaring i rygsækken gik han mod nye mål.

 

Efter lancering af Scanslib 200 fulgte lignende store succeser som f.eks. industribåndsliberen Scantool 75. Løbende med lanceringen af talrige succesfulde maskiner har Scantool opkøbt diverse konkurrenter på markedet, hvilket har været med til at manifestere deres position som en af de førende på det europæiske marked.

 

Find båndsave, båndslibere og mange andre produkter fra Scantool

Her på siden finder du et nøje udvalgt sortiment af forskellige maskiner fra Scantool. Hvis du f.eks. mangler en søjleboremaskine, en båndsav eller en båndsliber, er Scantool leveringsdygtige.

 

Alle deres forskellige maskiner bruges til bearbejdning af metal på den ene eller anden måde, og når du køber et produkt fra Scantool, bliver du ikke skuffet. Maskinerne er af uovertruffen kvalitet og vil være en følgesvend mange år fremover.

 

Levering lige til døren

Når du køber ny båndsav, båndsliber eller andet godt grej hos Dorch & Danola, sørger vi for levering, så ventetiden er kortest mulig. Vi har samtidig nogle af de skarpeste priser på Scantool maskiner, og derudover lagerfører vi dele af Scantools program af maskiner og noget af Scantools tilbehør, så vi udvikler løbende vort sortiment af Scantool, så det matcher vore kunders behov.

 

Udover de mange fantastiske maskiner fra Scantool har vi også mange andre produkter af høj kvalitet. Mangler du eksempelvis lidt grej til værktøjskassen, har vi et stort udvalg af både akku-værktøj og håndværktøj. Vi har over 25.000 forskellige produkter her på siden, så der er en god chance for, at vi har, hvad du leder efter.

 

Hvis du har nogle spørgsmål til udvalget eller enkelte produkter, er du mere end velkommen til at kontakte os på + 45 66 15 50 40 eller [email protected]. Vores ønske er, at alle vores kunder har en god oplevelse, når de handler med os. Derfor glæder det os også at se, hvordan vores kunder bedømmer os på Trustpilot.