Telektro - dekorationer til dit træ

9 vare(r)

pr. side

Glødeskriver, glødeskriverhåndtag og glødeskrivernåle

Kender du Telektro? De tilbyder et stort udvalg af glødeskriver, glødeskriverhåndtag og glødeskrivernåle. Glødeskrivere fra Telekro er velegnet til fine detaljer på materialer med en glat overflade. Glødeskrivere bruges til dekoration og mærkning af træ, læder, ben etc. Håndtaget er fremstillet af varmeisoleret materialer og ledninger, som kan tåle høje temperaturer, den er let at styre og kan bruges som en pen til at skrive og tegne med. Brænderne er dobbeltisolerede og fremstillet i henhold til CE-standard EN60335. Glødeskrivernålen giver varme i spidsen af glødeskriveren, hvilket betyder ingen farlige varmelegemer og halvkolde spidser.

Telektro hos Dorch & Danola

Hos Dorch & Danola findes et stort udvalg af glødeskrivere fra Telektro, der altid leverer i høj kvalitet. Vi fører flere forskellige glødeskrivere til forskellige typer arbejdsopgaver. Mangler du ekstra nåle eller håndtag til din glødeskriver? Du kan både få ekstra glødeskriverhåndtag og glødeskrivernåle hos Dorch&Danola i både 0,7 mm og 1,00 mm.

Råd og vejledning

Har du spørgsmål eller brug for rådgivning omkring brug eller valg af de forskellige glødskrivere eller har du andre spørgsmål om værktøj, er du mere end velkommen til kontakte os på telefon 66 15 50 40 eller skrive en e-mail til info@dorchdanola.dk. Vi bestræber os på at svare mails hurtigst muligt, men du er også velkommen i vores butik i Odense. 

Læs mere
Læs mindre