Facebook Pixel
Akku & elværktøj
Håndværktøj
Tilbehør & forbrug
Brands
Telektro

Køb telektro online

Mangler du en ny glødeskriver, bør du overveje en fra Telektro.

Telektro tilbyder nemlig et udvalg af kvalitets-produkter, når det kommer til glødeskrivere, glødeskriverhåndtag og glødeskrivernåle. Måske husker du glødeskriverne fra dengang, du havde håndarbejde i folkeskolen. De smarte glødeskrivere kan nemlig bruges til forskellige former for dekorationer og mærkninger af træ, læder, ben etc.

Håndtagene er selvfølgelig fremstillet i varmeisolerede ledninger og materialer, der tåler høje temperaturer. Samtidig er de meget nemme at styre, og de kan bruges nærmest lige så nemt, som når man skriver med en kuglepen eller blyant.

Telektro glødeskriverne er dobbeltisolerede og produceret i henhold til den høje CE-standard EN60335.

Bredt udvalg af glødeskrivere fra Telektro

Hos Dorch & Danola kan du finde et bredt udvalg af forskellige glødeskrivere, glødeskriverhåndtag og glødeskrivernåle fra Telektro i høj kvalitet.

Du kan finde glødeskrivere til forskellige arbejdsopgaver, og du kan ligeledes finde dem med forskellig effekt. Vi har både glødeskrivere med 7, 12 og 25W.

Hvis du mangler en ekstra nål til din glødeskriver, kan du også finde den hos os. Vi forhandler nemlig separate glødeskrivernåle i længderne 0,7 mm og 1,0 mm.

Få Telektro glødeskrivere lige til døren hos Dorch & Danola

Når du køber grej fra Telektro hos Dorch & Danola, sørger vi for hurtig levering lige til døren. Vi leverer gennem GLS, og du kan selv vælge, hvorvidt du vil have leveret til døren, eller om der skal leveres til nærmest pakkeshop.

Husk også, at udover Telektro har vi også en masse andet grej og tilbehør fra mærker som Zekler, Trollull og Veritas. Vi har over 25.000 forskellige produkter her på siden, så der er en god chance for, at vi har, hvad du leder efter.

Vores ønske er, at alle vores kunder har en god oplevelse, når de handler med os. Derfor glæder det os også at se, hvordan vores kunder bedømmer os på Trustpilot.