Facebook Pixel
Akku & elværktøj
Håndværktøj
Tilbehør & forbrug
Brands
Tilbehør, Tormek

Tilbehør til vådslibere

På denne side finder du en række forskelligt tilbehør fra Tomek. Dorch & Danola A/S lagerfører hele Tormek's sortiment af tilbehør, vi udvikler løbende vort sortiment af Tormek, så det matcher vores kunders behov.

Herunder kan du læse om nogle af de produkter, du kan finde på denne side. 

Vandkar

Blandt andet har vi et vandkar med ekstra vandopsamler. Dette ekstraudstyr er perfekt til brug sammen med en vådsliber, da vandkarret er din sikkerhed for at der ikke løber vand ud på bordet imens du arbejder med slibning af forskellige materialer.

Slibesten til vådslibere

For at dine knive, økser, stemmejern, sakse mv. kan få den rette skarphed, har du brug en slibesten. Slibeskiven sørger for at dit håndværktøj fungerer optimalt og har den helt rette skarphed til brug. Slibeskiverne findes i flere forskellige diametermål, trykkelser, kornstørrelser og hvilken sammensætning man ønsker. Jo større kornstørrelse på din slibeskive, jo grovere sliber du materialet

Råd og vejledning

Har du spørgsmål eller brug for rådgivning omkring brug eller valg af vådslibere eller har du andre spørgsmål om værktøj, er du mere end velkommen til kontakte os på telefon 66 15 50 40 eller skrive en email til [email protected]. Vi bestræber os på at svare mails hurtigst muligt, men du er også velkommen i vores butik i Odense. 

Har du elværktøj, der er gået i stykker? 

Vi reparerer alle kendte elektiske maskiner på vores eget serviceværksted. Du kan på linket her læse mere omkring: Reparation af elværktøj