Facebook Pixel
Akku & elværktøj
Håndværktøj
Tilbehør & forbrug
Brands
Vertias

Veritas

Når du køber Veritas, får du sublimt værktøj at arbejde med til træ. Veritas Tools, der er baseret i Ottawa, Canada, er verdens førende inden for træbearbejdningsværktøj. Veritas Tools er en del af Lee Valley Tools, der blev grundlagt tilbage i 1978.Firmaets besidder altså mange års viden og know-how, som kommer forbrugerne til gode, når de køber deres værktøj. I dag har Veritas Tools 250 produkter og mere end 100 patenter, der inkluderer markerings- og måleudstyr, bore-tilbehør m.m.

Veritas er førende inden for produktudvikling for at imødekomme kvalificerede træarbejders behov. Hvis du går op i høj kvalitet, så er Veritas Tools lige mærket for dig. 

Bredt udvalg af kvalitetsprodukter fra Veritas Tools

Hos Dorch & Danola findes et stort udvalg af kvalitetsprodukter fra Veritas Tools. Her finder du bl.a. stregmål med dobbelt markering, stregmål med stilleskrue, krumpasser, tangstok i træ eller akselholder. 

Går du efter præcis opmærkning? Så er Veritas Tools lige noget for dig. 

Få Veritas Tools lige til døren hos Dorch & Danola

Når du køber Veritas hos Dorch & Danola, sørger vi for hurtig levering lige til døren. Vi leverer gennem GLS, og du kan selv vælge, hvorvidt du vil have leveret til døren, eller om der skal leveres til nærmest pakkeshop.

Husk også, at udover Veritas har vi også en masse andet grej og tilbehør fra mærker som Zekler, WINBAG og Zmartgear. Vi har over 25.000 forskellige produkter her på siden, så der er en god chance for, at vi har, hvad du leder efter.

Vores ønske er, at alle vores kunder har en god oplevelse, når de handler med os. Derfor glæder det os også at se, hvordan vores kunder bedømmer os på Trustpilot.