Facebook Pixel

Chestnut Trædrejer Voksstang

Den specielle form gør det nemt at bruge voksen på emner med svært tilgængelige områder.

Chestnut Trædrejer Voksstang

Chestnut Trædrejer Voksstang

Den specielle form gør det nemt at bruge voksen på emner med svært tilgængelige områder.

Varenummer (SKU): CH30318
Fjernlager
75,00 kr. 60,00 kr.
Antal:
Beskrivelse

Den her Chestnut Voksstang er designet til trædrejere og har derfor en form, der gør den nem at bruge på emner, som har hjørner og kanter, hvor det kan være svært at komme til.

Voksen er lavet af en blanding af bivoks og carnaubavoks og er derfor blødere end carnaubavoksen alene. Det gør, at voksen er nem at påføre, og at du ikke behøver at bekymre dig om mærker på blødt træ.

Du kan sagtens påføre voksen, mens dit emne sidder i drejebænken. Hold blot voksen mod emnet, mens drejebænken kører. Den varme, som dermed opstår, får voksen til at smelte, så den overføres til dit emne. Så snart voksen er påført, bør du polere dit emne med en Chestnut Sikkerhedsklud for at sikre et ensartet lag.

Du kan med fordel bruge voksen ovenpå en sanding sealer.

Bemærk

Det viste produkt kan afvige alt efter konfiguration af udstyr og tekniske detaljer. Vær opmærksom på leveringsomfang og produktbeskrivelse.

Tilbehør medfølger kun, hvis det er anført i leveringsomfanget

Returret

Du har 14 dages fortrydelsesret når du handler på dorchdanola.dk. Fortrydelsesretten løber fra den dag hvor du har modtaget din vare.

For at du kan benytte fortrydelsesretten skal varen tilbageleveres i væsentligt samme stand og mængde. Fortrydelsesretten bortfalder altså, hvis du bruger varen på en måde som helt åbenbart forringer varens salgsværdi væsentligt.

Du skal selv betale portoen til returnering, men dorchdanola.dk refunderer både varens pris og den fragtomkostning der var i forbindelse med salget (forholdsmæssigt hvis der er bestilt flere varer end returneret). Skal Dorch & Danola betale for forsendelsen , skal det være på en returlabel fra Dorch & Danola (gælder kun ved reklamationer)..

Hvis du fortryder købet, skal varerne sendes til:

Dorch & Danola A/S
Ove Gjeddes Vej 7
5220 Odense SØ

Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav, ufranko eller afhenter varer på posthus / pakkeshop eller lignende. Varer der sendes retur uden forudgående aftale med Dorch & Danola A/S, afvises ved modtagelsen.

Det er altid en god idé at gemme den originale emballage, indtil du har fundet ud af, om du vil beholde det købte eller ej. Manglende eller mangelfuld emballage kan i nogle tilfælde betyde at varens salgsværdi forringes og dermed kan fortrydelsesretten ikke udnyttes.

E-Mærket
Udfyld dine leveringsoplysninger for at kontrollere tilgængelige forsendelsesmuligheder og beregne priser for dette produkt
Dokumenter

Ingen dokumenter vedhæftet

Varenummer: CH30318

Chestnut Trædrejer Voksstang

75.00 DKK