Facebook Pixel

Chestnut Carnauba Voksstang

Det er ikke for sjov, at den er populær blandt trædrejere. Den giver nemlig en både glansfuld og slidstærk overflade.


Chestnut Carnauba Voksstang

Chestnut Carnauba Voksstang

Det er ikke for sjov, at den er populær blandt trædrejere. Den giver nemlig en både glansfuld og slidstærk overflade.


Varenummer (SKU): CH30325
lagervare
75,00 kr. 60,00 kr.
Antal:
Beskrivelse

Den her Chestnut Carnauba Voksstang indeholder ca. 40 gram rent Carnaubavoks og giver en både glansfuld og slidstærk overflade. Den er især populær blandt trædrejere.


Det bedste resultat opnås, hvis du bruger voksen ovenpå en sanding sealer. Påfør voksen ved at holde den mod dit emne, mens det drejer rundt i drejebænken. Det skaber varme, som får voksen til at smelte, så den overføres til dit emne (og det er heldigvis nemmere, end det måske lige lyder). Du må helst ikke presse voksen for hårdt ind mod dit emne, da voksen er meget hård og kan lave mærker på blødere træ. En lille mængde voks rækker langt.


Når voksen er påført, kan du polere den (her kan du med fordel bruge Chestnuts sikkerhedsklude) for at sikre, at voksen er fordelt i et jævnt lag og for at opnå højglansfinish.


Bemærk

Det viste produkt kan afvige alt efter konfiguration af udstyr og tekniske detaljer. Vær opmærksom på leveringsomfang og produktbeskrivelse.

Tilbehør medfølger kun, hvis det er anført i leveringsomfanget

Returret

Du har 14 dages fortrydelsesret når du handler på dorchdanola.dk. Fortrydelsesretten løber fra den dag hvor du har modtaget din vare.

For at du kan benytte fortrydelsesretten skal varen tilbageleveres i væsentligt samme stand og mængde. Fortrydelsesretten bortfalder altså, hvis du bruger varen på en måde som helt åbenbart forringer varens salgsværdi væsentligt.

Du skal selv betale portoen til returnering, men dorchdanola.dk refunderer både varens pris og den fragtomkostning der var i forbindelse med salget (forholdsmæssigt hvis der er bestilt flere varer end returneret). Skal Dorch & Danola betale for forsendelsen , skal det være på en returlabel fra Dorch & Danola (gælder kun ved reklamationer)..

Hvis du fortryder købet, skal varerne sendes til:

Dorch & Danola A/S
Ove Gjeddes Vej 7
5220 Odense SØ

Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav, ufranko eller afhenter varer på posthus / pakkeshop eller lignende. Varer der sendes retur uden forudgående aftale med Dorch & Danola A/S, afvises ved modtagelsen.

Det er altid en god idé at gemme den originale emballage, indtil du har fundet ud af, om du vil beholde det købte eller ej. Manglende eller mangelfuld emballage kan i nogle tilfælde betyde at varens salgsværdi forringes og dermed kan fortrydelsesretten ikke udnyttes.

E-Mærket
Beregn fragt
Udfyld dine leveringsoplysninger for at kontrollere tilgængelige forsendelsesmuligheder og beregne priser for dette produkt
Dokumenter

Ingen dokumenter vedhæftet

Stregkode
*CH30325*
Varenummer: CH30325

Chestnut Carnauba Voksstang

75.00 DKK

Anbefalede produkter