Facebook Pixel

Chestnut Kludeskive C (Stor)

Brug den sammen med en Carnauba Voksstang, Microcrystalline Voks eller Microcrystalline Voksstang.

Chestnut Kludeskive C (Stor)

Chestnut Kludeskive C (Stor)

Brug den sammen med en Carnauba Voksstang, Microcrystalline Voks eller Microcrystalline Voksstang.

Varenummer (SKU): CH30820
lagervare
160,00 kr. 128,00 kr.
Antal:
Beskrivelse

Den her Chestnut Kludeskive C (Stor) er beregnet til polering og er forsynet med et gevind, så skiven kan fastgøres på en aksel, og så du kan bruge skiven sammen med Chestnuts poleringssystem.


Kludeskiven fås også i en lille størrelse.


Der findes tre forskellige kludetyper: A, B og C.

  • Brug kludeskive A sammen med Poleringsmiddel 1 for at fjerne slibemærker og forberede træet til næste lag.
  • Brug kludeskive B sammen med Poleringsmiddel 2 for at slibe og rense træet, så det får en glat overflade, og så der bliver skabt en god base for voksen.
  • Brug kludeskive C sammen med Carnauba Voksstang, Microcrystalline Voks eller Microcrystalline Voksstang.

Bemærk

Det viste produkt kan afvige alt efter konfiguration af udstyr og tekniske detaljer. Vær opmærksom på leveringsomfang og produktbeskrivelse.

Tilbehør medfølger kun, hvis det er anført i leveringsomfanget

Returret

Du har 14 dages fortrydelsesret når du handler på dorchdanola.dk. Fortrydelsesretten løber fra den dag hvor du har modtaget din vare.

For at du kan benytte fortrydelsesretten skal varen tilbageleveres i væsentligt samme stand og mængde. Fortrydelsesretten bortfalder altså, hvis du bruger varen på en måde som helt åbenbart forringer varens salgsværdi væsentligt.

Du skal selv betale portoen til returnering, men dorchdanola.dk refunderer både varens pris og den fragtomkostning der var i forbindelse med salget (forholdsmæssigt hvis der er bestilt flere varer end returneret). Skal Dorch & Danola betale for forsendelsen , skal det være på en returlabel fra Dorch & Danola (gælder kun ved reklamationer)..

Hvis du fortryder købet, skal varerne sendes til:

Dorch & Danola A/S
Ove Gjeddes Vej 7
5220 Odense SØ

Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav, ufranko eller afhenter varer på posthus / pakkeshop eller lignende. Varer der sendes retur uden forudgående aftale med Dorch & Danola A/S, afvises ved modtagelsen.

Det er altid en god idé at gemme den originale emballage, indtil du har fundet ud af, om du vil beholde det købte eller ej. Manglende eller mangelfuld emballage kan i nogle tilfælde betyde at varens salgsværdi forringes og dermed kan fortrydelsesretten ikke udnyttes.

E-Mærket
Udfyld dine leveringsoplysninger for at kontrollere tilgængelige forsendelsesmuligheder og beregne priser for dette produkt
Dokumenter

Ingen dokumenter vedhæftet

Varenummer: CH30820

Chestnut Kludeskive C (Stor)

160.00 DKK