Chestnut Kludeskive B (Stor)

Chestnut Kludeskive B (Stor) - CH30813

Chestnut Products
Vi trækker 20% fra i kassen på dette produkt
-33%

Chestnut Kludeskive B (Stor)

Brug den sammen med Poleringsmiddel 2 for at slibe og rense træet, så det får en glat overflade, og så der bliver skabt en god base for voksen.

Chestnut Kludeskive B (Stor)

Brug den sammen med Poleringsmiddel 2 for at slibe og rense træet, så det får en glat overflade, og så der bliver skabt en god base for voksen.

Varenummer:
CH30813

Ikke på lager

Pris: 180,00 DKK

Specialpris (inkl. moms) Inkl. moms: 120,00 DKK Ekskl. moms: 96,00 DKK

Beskrivelse
Detaljer

Den her Chestnut Kludeskive B (Stor) er beregnet til polering og er forsynet med et gevind, så skiven kan fastgøres på en aksel, og så du kan bruge skiven sammen med Chestnuts poleringssystem.


Kludeskiven fås også i en lille størrelse.


Der findes tre forskellige kludetyper: A, B og C.

  • Brug kludeskive A sammen med Poleringsmiddel 1 for at fjerne slibemærker og forberede træet til næste lag.
  • Brug kludeskive B sammen med Poleringsmiddel 2 for at slibe og rense træet, så det får en glat overflade, og så der bliver skabt en god base for voksen.
  • Brug kludeskive C sammen med Carnauba Voksstang, Microcrystalline Voks eller Microcrystalline Voksstang.

Bemærk - Brugsanvisning findes ikke på Dansk til maskinen, medmindre der er oplyst andet. Der medfølger normalt en brugsanvisning eller manual på følgende sprog: Engelsk, Tysk.
Vi kan desværre ikke garantere at der medfølger en trykt manual/brugervejledning i produktkassen, men oftest er den at finde på producentens webside.

Det viste produkt kan afvige alt efter konfiguration af udstyr og tekniske detaljer. Vær opmærksom på leveringsomfang og produktbeskrivelse.
Tilbehør medfølger kun, hvis det er anført i leveringsomfanget

Returret

Du har 14 dages fortrydelsesret, når du handler på dorchdanola.dk. Fortrydelsesretten løber fra den dag, hvor du har modtaget din vare.

For at du kan benytte fortrydelsesretten, skal varen tilbageleveres i væsentligt samme stand og mængde. Fortrydelsesretten bortfalder altså, hvis du bruger varen på en måde som helt åbenbart forringer varens salgsværdi væsentligt.

Du skal selv betale portoen til returnering, men dorchdanola.dk refunderer både varens pris og den fragtomkostning, der var i forbindelse med salget (forholdsmæssigt hvis der er bestilt flere varer ende returneret). Skal Dorch & Danola betale for forsendelsen, skal det være på en returlabel fra Dorch & Danola (gælder kun ved reklamationer).

 

Hvis du fortryder købet, skal varerne sendes til:

Dorch & Danola A/S
Ove Gjeddes Vej 7
5220 Odense SØ

 

Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav, ufranko eller afhenter varer på posthus / pakkeshop eller lignende. Varer der sendes retur uden forudgående aftale med Dorch & Danola A/S, afvises ved modtagelsen.

Det er altid en god idé at gemme den originale emballage, indtil du har fundet ud af, om du vil beholde det købte eller ej. Manglende eller mangelfuld emballage kan i nogle tilfælde betyde at varens salgsværdi forringes og dermed kan fortrydelsesretten ikke udnyttes.

 

Du kan læse mere under vores salgs- og leveringsbetingelser her

E-mærket
Beregn fragt
GLS Pakkeshop 0-5 Kg. DKK 59,00
GLS Erhverv (Kun ved levering til en firma adresse) 0-5 Kg. DKK 59,00
Post Danmark Pakkeboks / Posthus 0-5 Kg. DKK 69,00
Post Danmark Erhverv (Kun ved levering til en firma adresse) 0-30 Kg. DKK 69,00
Post Danmark Med omdeling 0-5 Kg. DKK 95,00
Post Danmark Flexlevering til privatadresse 0-5 kg. DKK 95,00
Du kan spare fragten, hvis du afhenter selv.
Stregkode
*CH30813*