Facebook Pixel

Chestnut Gilt Creme - Guld - 30 ml

Produktet giver en skinnende guldfinish, uanset hvor du bruger det. Påfør det ovenpå en lak for at skabe en kalket effekt.

Chestnut Gilt Creme - Guld - 30 ml

Chestnut Gilt Creme - Guld - 30 ml

Produktet giver en skinnende guldfinish, uanset hvor du bruger det. Påfør det ovenpå en lak for at skabe en kalket effekt.

Varenummer (SKU): CH30875
Fjernlager
115,00 kr. 92,00 kr.
Antal:
Beskrivelse

Den her Chestnut Gilt Creme (30 ml) er en cremet voksagtig pasta med metalliske flager og pigmenter. Det giver en skinnende guldfinish - uanset hvor du bruger den.

Cremen kan bruges over en lak for at skabe en "kalket" effekt eller alene, hvor den poleres op, så den får en flot glans.

Hvis cremen tørrer ud, kan du tilsætte lidt linolie og varme blandingen op til ca. 70 grader over et vandbad og derefter røre op igen.

Påføring
: Med børste eller klud. 

Tørretid
: 24 timer. 

Tre forskellige farver
: Guld, sølv og glimmer.

Bemærk

Det viste produkt kan afvige alt efter konfiguration af udstyr og tekniske detaljer. Vær opmærksom på leveringsomfang og produktbeskrivelse.

Tilbehør medfølger kun, hvis det er anført i leveringsomfanget

Returret

Du har 14 dages fortrydelsesret når du handler på dorchdanola.dk. Fortrydelsesretten løber fra den dag hvor du har modtaget din vare.

For at du kan benytte fortrydelsesretten skal varen tilbageleveres i væsentligt samme stand og mængde. Fortrydelsesretten bortfalder altså, hvis du bruger varen på en måde som helt åbenbart forringer varens salgsværdi væsentligt.

Du skal selv betale portoen til returnering, men dorchdanola.dk refunderer både varens pris og den fragtomkostning der var i forbindelse med salget (forholdsmæssigt hvis der er bestilt flere varer end returneret). Skal Dorch & Danola betale for forsendelsen , skal det være på en returlabel fra Dorch & Danola (gælder kun ved reklamationer)..

Hvis du fortryder købet, skal varerne sendes til:

Dorch & Danola A/S
Ove Gjeddes Vej 7
5220 Odense SØ

Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav, ufranko eller afhenter varer på posthus / pakkeshop eller lignende. Varer der sendes retur uden forudgående aftale med Dorch & Danola A/S, afvises ved modtagelsen.

Det er altid en god idé at gemme den originale emballage, indtil du har fundet ud af, om du vil beholde det købte eller ej. Manglende eller mangelfuld emballage kan i nogle tilfælde betyde at varens salgsværdi forringes og dermed kan fortrydelsesretten ikke udnyttes.

E-Mærket
Udfyld dine leveringsoplysninger for at kontrollere tilgængelige forsendelsesmuligheder og beregne priser for dette produkt
Dokumenter

Ingen dokumenter vedhæftet

Varenummer: CH30875

Chestnut Gilt Creme - Guld - 30 ml

115.00 DKK