Facebook Pixel
Akku & elværktøj
Håndværktøj
Tilbehør & forbrug
Brands
Hultafors

Værktøj og tilbehør fra Hultafors

Hultafors er et af de førende mærker inden for værktøj - og med god grund. Hultafors har en langt og stolt historie inden for produktion og udvikling af værktøj.  Deres værktøj er kendt for deres funktion, sikkerhed, præcision og pålidelighed, hvilket har gjort dem til en favorit blandt både professionelle håndværkere og gør-det-selv mennesker. 

Hos Dorch & Danola kan du finde et bredt udvalg af Hultafors værktøj designet til både byggebranchen, anlægssektoren og industrien. De laver blandt andet værktøj inden for områderne måling & mærkning, hamre & mukkerter, knive & økser, bryd & bræk samt nivellering.

 

Hultafors’ historie

Historien om Hultafors går helt tilbage til 1883, hvor den unge ingeniør Karl-Hilmer Johansson Kollén designede, hvad der i dag er kendt i hele verden som en tommestok. I dag er tommestokken et af de mest genkendelige og uundværlige redskaber i enhver værktøjskasse. Siden da har Hultafors fremstillet mere end 480 millioner meter tommestok.

De har siden da brugt mere end 130 år på at producere og udvikle et bredt udvalg af pålideligt værktøj til professionelle håndværkere. Det har gjort Hultafors til et af de førende og foretrukne mærker inden for værktøj til både professionelle og gør-det-selv entusiaster.  

 

Værktøj til både professionelle og gør-det-selv entusiaster

Hultafors er kendt for at lave pålideligt værktøj hvor funktion, sikkerhed og præcision er top-of-mind. Al Hultafors’ værktøj er udviklet i samarbejde med og testet af professionelle brugere, så du kan være sikker på få værktøj, som er skabt til at gøre din arbejdsdag så ubesværet og effektiv som muligt. 

Deres produkter er både ergonomiske, lavet i slidstærke materialer og er dermed langtidsholdbare, hvilket gør Hultafors’ værktøj til en god investering for både professionelle og gør-det-selv entusiaster. 

 

Bredt udvalg af Hultafors værktøj

Med deres lange erfaring inden for produktudvikling og deres sans for høj kvalitet, er det ingen overraskelse, at Hultafors er blevet et af de foretrukne mærker inden for værktøj. Hultafors er kendt blandt både professionelle og gør-det-selv mennesker. Derfor er vi hos Dorch og Danola stolte af at kunne præsentere et bredt udvalg af Hultafors værktøj.

Med opfindelsen af tommestokken gjorde Hultafors det lettere end nogensinde før at foretage hurtige opmålinger. I dag producerer de også en række andre måleredskaber som eksempelvis Hultafors’ vinkel og speed vinkel, som gør, at du hurtigt kan foretage dig eksempelvis 45 og 90 graders markeringer. 

De færreste kommer nok ikke udenom at hænge billeder eller lignende på væggen derhjemme, og her er vaterpasset et uundværligt redskab. Hultafors’ vaterpas er fremstillet i enten aluminium eller slagfast plast. Hertil har Hultafors’ vaterpas også libeller med stor holdbarhed og gennemsigtighed, hvilket giver en nem og tydelig aflæsning fra alle sider. Deres vaterpas-model MST 180 har en tolerance på 1 mm pr. meter og er 10 gange mere følsom end nogen andre vaterpas på markedet. 

Blandt vores sortiment kan du også finde Hultafors koben, hvoraf alle deres 109-modeller er lavet i samme stærke stålkvalitet, som det der anvendes til tænderne på skovlen på en gravemaskine. 

Vi forhandler også Hultafors økser, som er et must-have for enhver frilufts entusiast. Økserne er håndsmedet og det tager et sted mellem 40-60 slag at færdiggøre en sådan økse i hånden. 

Værktøj til enhver situation

Det rette udstyr kan være en altafgørende forudsætning for det gode håndværk. Alt værktøj fra Hultafors er udviklet med funktionalitet, præcision og kvalitet in mente, og du kan derfor være sikker på, at du med værktøj fra Hultafors får lettet arbejdsbyrden. 

Uanset om du skal til at hænge et billede op eller kaste dig ud i det store håndværker projekt, kan du være sikker på, at du med værktøj fra Hultafors kan løse opgaven.

 

Levering lige til døren 

Når du har bestemt dig for, hvilket værktøj fra Hultafors du skal bruge, sørger vi for leveringen, så din ventetid bliver kortest mulig. Vi leverer gennem GLS, og du kan selv vælge, hvorvidt du vil have leveret lige til døren, eller om der skal leveres til nærmest pakkeshop.

Udover værktøj fra Hultafors forhandler vi også produkter fra mange andre store værktøjs-brands. I vores udvalg kan du bl.a. også finde lækkert grej fra Dewalt, Sydvesta og KGK

Vi har over 25.000 forskellige produkter her på siden, så der er en god chance for, at vi har, hvad du leder efter.

Hvis du har nogle spørgsmål til udvalget eller enkelte produkter, er du mere end velkommen til at kontakte os på + 45 66 15 50 40 eller [email protected]. Vores ønske er, at alle vores kunder har en god oplevelse, når de handler med os. Derfor glæder det os også at se, hvordan vores kunder bedømmer os på Trustpilot.