Facebook Pixel
Akku & elværktøj
Håndværktøj
Tilbehør & forbrug
Brands
Rotationslasere

Rotationslasere hos Dorch & Danola

Med en rotationslaser kan du nemt få den rette byggehøjde, når du f.eks. skal støbe betongulv eller skal sætte højden af til din træterrasse og meget andet. Hos Dorch & Danola A/S finder du alt indenfor rotationslasere. Vi har samlet et solidt udvalg - alle fra de førende mærker på markedet, heriblandt LeicaLimit, geoFENNEL og mange andre. Det er vigtigt at vælge det helt rette værktøj til lige netop dine behov og sådan opnår du præcis det resultat, du ønsker. 

Kvalitetsværktøj - samlet et sted

Vores variede sortiment består af kvalitetsprodukter fra de bedste mærker, til dig der skal arbejde med rotationslasere. Det eneste du skal gøre, er blot at vælge hvilken, der passer til dine behov. Dorch & Danola består af erfarne eksperter, der har forstand på kvalitet og funktion. Samtidig tilbyder vi markedets absolut bedste priser. Så hos Dorch & Danola behøver du ikke gå på kompromis. Vi sælger kvalitetsværktøj til fornuftige priser.

Råd og vejledning

Har du spørgsmål eller brug for rådgivning omkring brug eller valg af de forskellige måleværktøjer eller har du andre spørgsmål om værktøj, er du mere end velkommen til kontakte os på telefon 66 15 50 40 eller skrive en email til [email protected]. Vi bestræber os på at svare mails hurtigst muligt, men du er også velkommen i vores butik i Odense.