Facebook Pixel
Akku & elværktøj
Håndværktøj
Tilbehør & forbrug
Brands
Tilbehør til lasere & nivellering

Tilbehør til lasere

Hos Dorch & Danola findes et større udvalg af tilbehør til lasere. Vi tilbyder tilbehør til lasere fra nogle af de mest anerkendte brands, heriblandt Nedo, geoFENNEL, Leica, Bosch og mange andre. Var det ikke lige tilbehøret, du var på udkig efter? Så tilbyder vi også lasere i høj kvalitet fra nogle af de samme udbydere. 

Herunder kan du læse nærmere om de produkter, der findes i denne kategori. 

Lasermodtager

En lasermodtager er nødvendig for at få øvrige laserapparater til at fungere optimalt. Det betyder, at der findes forskellige lasermodtagere alt efter hvilket andet produkt, som disse skal passe til.

Stativ til lasere

Med et velfungerende stativ til din laser, kan du arbejde i de rette højder, så du får de målinger, du har behov for. Et stativ sikrer en god højde og er stabil på stort set alle underlag. 

Råd og vejledning

Har du spørgsmål eller brug for rådgivning omkring brug eller valg af de forskellige måleværktøjer eller har du andre spørgsmål om værktøj, er du mere end velkommen til kontakte os på telefon 66 15 50 40 eller skrive en email til [email protected]. Vi bestræber os på at svare mails hurtigst muligt, men du er også velkommen i vores butik i Odense.