Facebook Pixel
Akku & elværktøj
Håndværktøj
Tilbehør & forbrug
Brands
Sievert

Sievert Tools er et ikonsik svensk brand med en lang og stolt historie. Alle deres produkter er produceret med omtanke og i høj kvalitet, hvilket har gjort Sievert populært blandt både professionelle og gør-det-selv mennesker verden over. Sievert specialiserer sig i højkvalitets varmeværktøj såsom tagbrændere, gasbrændere  og blæselamper

Hos Dorch & Danola er vi stolte af at kunne præsentere et bredt udvalg af Sievert værktøj

Sievert Tools historie

Sievert Tools har en lang og stolt historie, som spænder mere end 130 år. Carl Richard Nyberg var specialist i lodning, men var overbevist om, at der måtte være en mere effektiv varmekilde, end hvad der ellers var tilgængeligt i 1880’erne. I 1882 lavede han den første prototype af en loddeblæselampe. 

Industrimanden Max Sievert åbnede samme år, 1882, en maskinvirksomhed i Stockholm. Det var skæbnen da de to mænd mødte hinanden og indgik i et partnerskab, som stadig er populært verden over mere end 130 år senere. 

Værktøj til både professionelle og gør-det-selv entusiaster

Sievert Tools er kendt for at lave pålideligt værktøj i et moderne og smart design. Deres produkter forhandles verden over, og er blevet populært blandt både professionelle og gør-det-selv entusiaster. 

Bredt udvalg af Sievert værktøj

Med mere end 130 års erfaring inden for produktion af samt deres sans for høj kvalitet, er det ingen overraskelse, at Sievert er blevet et af de foretrukne mærker inden for særligt varmeværktøj. Sievert er kendt blandt både professionelle og gør-det-selv mennesker, og derfor er vi hos Dorch og Danola stolte af at kunne præsentere et bredt udvalg af Sievert værktøj.

Du kan blandt andet finde en Sievert tagbrænder eller et bredt udvalg af Sievert blæselamper som eksempelvis deres Blæselampe Powerjet, Sievert Easy-Jet Blæselampe eller Sievert Handyjet Blæselampe

Vi forhandler også Sievert gasbrændere, fx et Sievert pro gasbrænder sæt. Husk, at hvis du køber en Sievert gasbrænder, at den skal fyldes op med gas. I vores udvalg kan du finde både en engangs Sievert Powergas eller en Sievert gasdåse

Levering lige til døren 

Når du har bestemt dig for, hvilket værktøj fra Sievert du skal bruge, sørger vi for leveringen, så din ventetid bliver kortest mulig. Vi leverer gennem GLS, og du kan selv vælge, hvorvidt du vil have leveret lige til døren, eller om der skal leveres til nærmest pakkeshop.

Udover værktøj fra Sievert forhandler vi også produkter fra mange andre store værktøjs-brands. I vores udvalg kan du bl.a. også finde lækkert grej fra Hultafors, Dewalt, Sydvesta og KGK

Vi har over 25.000 forskellige produkter her på siden, så der er en god chance for, at vi har, hvad du leder efter.


Hvis du har nogle spørgsmål til udvalget eller enkelte produkter, er du mere end velkommen til at kontakte os på + 45 66 15 50 40 eller [email protected]. Vores ønske er, at alle vores kunder har en god oplevelse, når de handler med os. Derfor glæder det os også at se, hvordan vores kunder bedømmer os på Trustpilot.