Facebook Pixel
Akku & elværktøj
Håndværktøj
Tilbehør & forbrug
Brands
Demo maskiner

Brugte maskiner og el-værktøj til træ- og metalbearbejdning

Den moderne forbrugerkultur bliver ofte stemplet som køb-og-smid-ud-kulturen, men faktisk har vi aldrig haft mere fokus på genanvendelse eller genrbug. Der er mange grunde til, at man vælger at genbruge eller genanvender. Det kan være både økonimiske, miljø- og klimamæssige årsager, der gør det mere attraktivt at købe og handle brugte ting og dermed genbruge dem. 

Vi tilbyder brugte maskiner

Hos Dorch & Danola sælger vi brugte snedkerimaskiner, brugt el-værktøj og forskllige brugte maskiner til metalbearbejdning. Søger du en eller anden maskine til din virksomhed, er det muligt, at du kan finde den til en fornuftig pris på vores brugtlager. Ønsker du at se nogle af de brugte maskiner, har vi dem også i vores butik i Odense. 

Råd og vejledning

Har du spørgsmål eller brug for rådgivning omkring brug eller valg af brugte maskiner eller har du andre spørgsmål om værktøj. er du mere end velkommen til kontakte os på telefon 66 15 50 40 eller skrive en email til [email protected]. Vi bestræber os på at svare mails hurtigst muligt, men du er også velkommen i vores butik i Odense.