Facebook Pixel

Vores fysiske butik holder lukket i uge 29 & 30. Webshop, telefon, mail og afhentning er stadigvæk muligt.

Akku & elværktøj
Håndværktøj
Tilbehør & forbrug
Brands
Tilbehør til Udsugning

Filterpatroner

Når du arbejder med træ eller andre materialer, kan det støve enormt meget, hvilket kan skade helbredet. Ved brug af denne filterpatron opnås der en markant reduktion af fint støv i luften. Ved hjælp af gummilæber, sidder patronen rigtig fast til maskinen.

Filterposer

Det er vigtigt at man sikrer at få spånerne væk fra den bearbejdende maskine. Dette sikrer at man kan arbejde mere effektivt samt at man ikke får brændt spåner fast i det nye emne og selvfølgelig også får fjerne mere støv fra rummet. Ved køb af en spånsuger, kræver det selvfølgelig en pose til at opbevare træspånerne. 

 

Spånsugerposer til opbevaring

Står du med en spånsuger, men ikke har det rette tilbehør, så er du kommet til det rette sted. Spånsugerposerne er et tilbehør til spånsugere og bliver anvendt til opbevaring af dine spåner ved brug af spånsugeren. 

Spånsugerslange m.m. som kobling til spånsugeren fra maskinen

Spånsugerslangen anvendes til alle former for industriel ventilation, herunder olietåger, opløsningsmidler samt spånsugning. Desuden tilbyder vi også adaptere til dine spånsugerslanger til den ideelle kobling. 

Spånsuger tilbehør hos Dorch & Danola

Hos Dorch & Danola findes et større udvalg af tilbehør til spånsugere. Vi tilbyder spånsugerslange, spåndsugerposer m.m fra nogle af de mest anerkendte brands, heriblandt JETScheppach og Luna m.fl. Var det ikke lige spånsuger tilbehør, du var på udkig efter? Så tilbyder vi også andre typer maskiner og tilbehør til træarbejde, heriblandt båndsliberetrædrejebænkekap-/geringssave og meget mere. 

Råd og vejledning

Har du spørgsmål eller brug for rådgivning omkring brug eller valg af de forskellige maskiner og tilbehør til træarbejde eller har du andre spørgsmål om værktøj, er du mere end velkommen til kontakte os på telefon 66 15 50 40 eller skrive en email til [email protected]. Vi bestræber os på at svare mails hurtigst muligt, men du er også velkommen i vores butik i Odense.