Facebook Pixel
Akku & elværktøj
Håndværktøj
Tilbehør & forbrug
Brands
Fugemasse, skum & tilbehør

Fugemasse, lim og tape

Hos Dorch & Danola findes et kæmpe udvalg af fugemasser, lim og tape fra nogle af de mest anerkendte brands, heriblandt ESSVE, Roliba, Dana, Gorilla og mange flere. Vi tilbyder et stort udvalg af forskellige fugemasser, spartelmasser, lim og tape. 

Herunder kan du læse nærmere om de produkter, der findes i denne kategori. 

Spartelmasse

En spartelmasse kan du anvende, hvis der er ujøvnheder eller huller i vægge og møber, som du gerne vil have fornyet. Spartelmasse kan anvendes til at reperere, samle eller dække ujævnhederne i overfladen og hjælper med et skarpere slutresultat. Spartelmasse bruges ofte i større spartelopgaver og kan f.eks. være fuldspartling af en væg, spartel til et gulv eller vådrumsspartel til badeværelset. Fillers derimod anvendes typisk til de små huller, der er nemmere at overskue. 

Fugemasse

Afhængigt af hvor og hvilke bygningskomponenter, der skal anvendes, kan du finde fugemasse, der passer til netop din arbejdsopgave. Det er helt essentielt for dit byggeprojekt, at det er den rette fugemasse, du anvender. Hvis du f.eks. skal bruge fugning til tætning af vinduer eller døre indvendigt, anvendes akrylfugemasse. Byggefugemasse kan bruges som tætning af de fleste materialer og kan oftest bruges udvendigt såvel som indvendigt. Derimod hvis du skal fuge i badeværelset, så er det silikonefugemassen, der oftest anvendes. 

Kit - Monteringslim

Kit er en monteringslim med ekstremt hurtig fastgørelse til konstruktioner, der kræver god til perfekt pasform. Limen består af to dele – base + aktivator – og bruges således, at man lægger limbase på den ene flade og sprayer aktivator på den anden, hvorefter de sættes sammen og fikseres inden for 3-5 sekunder. Limens konsistens sikrer, at den ikke løber så let og har en vis udfyldende effekt. Den hurtige fiksering muliggør helt usynlige monteringer uden brug af skruer eller søm og med næsten øjeblikkelig styrke.

Råd og vejledning

Har du spørgsmål eller brug for rådgivning omkring brug eller valg af de forskellige fugemasse, lim og tape eller har du andre spørgsmål om værktøj, er du mere end velkommen til kontakte os på telefon 66 15 50 40 eller skrive en email til [email protected]. Vi bestræber os på at svare mails hurtigst muligt, men du er også velkommen i vores butik i Odense.