Facebook Pixel
Akku & elværktøj
Håndværktøj
Tilbehør & forbrug
Brands
Acryl fugemasse

Acrylfugemasse

Actrylfugemasse bruges indvendig i samlinger mellem loft, bægge og gulve. Den kan også anvendes f.eks. rundt om døre indvendigt og er nem at anvende og kan fint overmales. Ackrylfugemassen er plastisk, hvilket betyder, at den kan optage nogen bevægelse i modsætning til f.eks. spartelmasser, som er helt stibe og derfor nemt krakelerer. Afhængigt af hvor og hvilke bygningskomponenter, der skal anvendes, kan du finde fugemasse, der passer til netop din arbejdsopgave. Det er helt essentielt for dit byggeprojekt, at det er den rette fugemasse, du anvender. 

Fugemasser hos Dorch & Danola

Hos Dorch & Danola findes der et stort udvalg af fugemasser til forskellige bygningskomponenter. Vi tilbyder acrylfugemasse fra ESSVE, der leverer produkterne i høj kvalitet. Var det ikke lige acrylfugemassen, du var på udkig efter, men næmere en anden type fugemasse, så tilbyder vi også det. 

Råd og vejledning

Har du spørgsmål eller brug for rådgivning omkring brug eller valg af de forskellige fugemasse, lim og tape eller har du andre spørgsmål om værktøj, er du mere end velkommen til kontakte os på telefon 66 15 50 40 eller skrive en email til [email protected]. Vi bestræber os på at svare mails hurtigst muligt, men du er også velkommen i vores butik i Odense. 

Der er ingen produkter, der matcher dit valg.