Facebook Pixel

Vores fysiske butik holder lukket i uge 29 & 30. Webshop, telefon, mail og afhentning er stadigvæk muligt.

Akku & elværktøj
Håndværktøj
Tilbehør & forbrug
Brands
Silicone- & byggefuge

Fugemasse

Afhængigt af hvor og hvilke bygningskomponenter, der skal anvendes, kan du finde fugemasse, der passer til netop din arbejdsopgave. Det er helt essentielt for dit byggeprojekt, at det er den rette fugemasse, du anvender. Hvis du f.eks. skal bruge fugning til tætning af vinduer eller døre indvendigt, anvendes akrylfugemasse. Byggefugemasse kan bruges som tætning af de fleste materialer og kan oftest bruges udvendigt såvel som indvendigt. Derimod hvis du skal fuge i badeværelset, så er det silikonefugemassen, der oftest anvendes. 

Sanitetssilikone til vådrum

Silikonefugemasse klæber på stort set alle overflader. Den hærdede fuge er sej, vandtæt og meget elastisk. Og så er overfladen nem at holde og gøre ren. Det gør silikonefuge oplagt til steder med direkte vandpåvirkning.

Sanitetssilikonen kaldes også ofte vådrumssilikone og bruges ved fuger, der er meget udsatte for vand – i bad, køkken og bryggers. Den indeholder midler, der beskytter mod mug og svamp.

Fugemasser hos Dorch & Danola

Hos Dorch & Danola findes der et stort udvalg af fugemasser til forskellige bygningskomponenter. Vi tilbyder acrylfugemasse fra Souldal, der leverer produkterne i høj kvalitet. Var det ikke lige byggesilikonen, du var på udkig efter, men næmere en anden type fugemasse, så tilbyder vi også det. 

Råd og vejledning

Har du spørgsmål eller brug for rådgivning omkring brug eller valg af de forskellige fugemasse, lim og tape eller har du andre spørgsmål om værktøj, er du mere end velkommen til kontakte os på telefon 66 15 50 40 eller skrive en email til [email protected]. Vi bestræber os på at svare mails hurtigst muligt, men du er også velkommen i vores butik i Odense.