Facebook Pixel
Akku & elværktøj
Håndværktøj
Tilbehør & forbrug
Brands
Fugepistoler

Fugepistoler

Skal du bruge en fugepistol, til at lave nogle pæne og glatte fuger? Så finder du her vores store udvalg af fugepistoler, fra alle de bedste brands på markedet. En fugepistol med batteri, kan gøre dit fugearbejde meget nemmere og hurtigere.

Stort udvalg af fugepistoler

Hos Dorch & Danola, finder du et stort udvalg af fuge- og skumpistoler, fra mærker som f.eks. Milwaukee, Dana, Metabo, Tajima, Essve og Panasonic. Du finder både fugepistoler til den professionelle håndværker som skal bruge den hver dag, samt til gør-det-selv-manden som bare skal bruge den en gang imellem.

Hvilken en fugepistol skal du vælge?

Der findes overordnet 2 typer af fugepistoler. Der findes en standard fugepistol, med manuel stempeltræk og så findes der en akku fugepistol, som har et batteri. Herunder vil du kunne læse en kort beskrivelse af begge disse typer af fugepistoler:

Standard fugepistol

En standard fugepistol, er den mest kendte type af fugepistol. En almindelig fugepistol benyttes, ved at du blot monterer din patron med fugemasse i pistolen og derefter er du klar til at skyde. Når du arbejder med en almindelig fugepistol, skal du være opmærksom på at ikke alle har et lige hårdt tryk. Du skal derfor finde en fugepistol med et hårdt tryk, hvis du skal arbejde med seje og hårde fugemasser.

En af fordele, ved at købe en standard fugepistol fremfor en akku fugepistol, er at prisen er lavere.

Akku fugepistol

En akku fugepistol, er meget lignende en standard fugepistol. Forskellen på dem, er at en akku fugepistol, er elektrisk, hvor den almindelige er manuel. Med den elektriske akku fugepistol, kan du bruge alle typer af fugemasse, også seje og hårde, da stempelpinden har et langt hårdere tryk. Det kan derfor være en god ide, for håndværkeren som ofte benytter sig af sin fugepistol, at investere i en akku fugepistol.

En akku fugepistol findes i mange forskellige mærker. Det kan være en god ide for dig at finde en i det mærke som du normalt bruger dit værktøj i, da du så kan bruge de samme batterier.

Køb det rette tilbehør og fugemasse

En af de fejl mange begår når de skal fuge, er at købe det forkerte fugemasse til den pågældende opgave. Når du køber fugemasse, findes der mange forskellige typer, alt efter hvad du skal fuge, og hvor du skal fuge henne.

Der findes fugemasser som er bedst, når du fuger udendørs og der findes fugemasser, som er bedst til at fuge indendørs. Der findes også fugemasser som passer bedst til vådrum og som passer til specifikke materialer. Hvis du er i tvivl om hvilken fugemasse du skal købe, så kan du altid ringe eller skrive til en af vores mange eksperter fra Dorch & Danola.

Det findes også en masse tilbehør, som hjælper dig med at få et pænere resultat når du fuger. Hos Dorch & Danola kan du også købe tilbehør som f.eks. fugepapir og tape.

Kontakt os

Sidder du, efter at have læst det ovenstående, stadig med et spørgsmål, som du ikke har fået besvaret? Så er du altid velkommen til at ringe på 66 15 50 40 eller skrive en mail på [email protected]. Så vil en af vores mange eksperter, få besvaret dit spørgsmål hurtigst muligt.