Facebook Pixel
Akku & elværktøj
Håndværktøj
Tilbehør & forbrug
Brands
Lak

Gulvlak fra Junckers 

Gulvlakken anvendes som top-lak til maskinafslebne og tidligere lakerede trægulve i boligrum med let trafik. Lakken er indeklimamærket, hvilket betyder at produktet har gennemgået omfattende prøvning for afgasning og lugt. Det sikrer, at der ikke er kemiske stoffer i produktet, der negativt kan påvirke luftkvaliteten i rummet.

Træolier, lak, pleje og kemi hos Dorch & Danola

Hos Dorch & Danola findes et stort udvalg af træolier, lak, pleje og kemi. Vi tilbyder disse produkter fra nogle af de mest anerkendte brands, heriblandt BorupCRC og mange andre. Vi producerer vi vores egne olier til træpleje. Find olier til pleje og den sidste finish. Stort udvalg i afrensning, olie, lak og pleje til træ.

Råd og vejledning

Har du spørgsmål eller brug for rådgivning omkring brug eller valg af det forskellige træolier, lak, pleje og kemi produkter eller har du andre spørgsmål om værktøj, er du mere end velkommen til kontakte os på telefon 66 15 50 40 eller skrive en email til [email protected]. Vi bestræber os på at svare mails hurtigst muligt, men du er også velkommen i vores butik i Odense.