Facebook Pixel
Akku & elværktøj
Håndværktøj
Tilbehør & forbrug
Brands
Sydvesta

Find dit nye værktøj eller din nye maskine fra Sydvesta lige her hos Dorch & Danola.

A/S Sydvesta er et handels- og importfirma, der er leverandør af værktøj og maskiner til byggemarkeder, håndværkerbutikker og værktøjsforretninger. Vi forhandler en lang række af deres mange forskellige produkter, så vi kan sikre, at du kan finde nøjagtigt det, du er på jagt efter.

 

Godt værktøj er det halve arbejde, og det ved folkene fra Sydvesta godt. Derfor er kvaliteten af deres forskellige produkter også altid helt i top, så din del af arbejdet bliver nemmest mulig.

 

Dansk producent af funktionelle og robuste maskiner

Siden 1967 har danske Sydvesta forsynet bygge- og industribranchen med dets værktøj og maskiner af høj kvalitet. Sydvesta sørger altid for at have fingeren på pulsen, når det kommer til nye produkter eller innovative udviklinger af eksisterende værktøj eller maskiner. Således kan de hele tiden levere det sidste nye, som kan gøre opgaveløsningen nemmere for brugeren i sidste ende.

 

Både maskiner og værktøj fra Sydvesta er altid både funktionelt og slidstærkt, så det kan holde til de opgaver og de krav, man som håndværker stiller til sit grej. Det gælder, uanset om du er på jagt efter en fliseskærer, en vandskuringsmaskine eller noget helt tredje.

 

Bredt udvalg af værktøj og maskiner fra Sydvesta

Hos Dorch & Danola kan du altid regne med at finde et bredt udvalg af værktøj og maskiner fra Sydvesta. Vi sætter nemlig en ære i altid at kunne levere akkurat de produkter, som vores kunder efterspørger. Derfor følger vi også løbende udviklingen i værktøj og maskiner fra Sydvesta. Så er vi nemlig altid sikre på, at vi har det rette udvalg af deres produkter.

 

Hvis du har spørgsmål til udvalget, eller hvis der er noget, du savner, er du selvfølgelig mere end velkommen til at kontakte os.

 

Levering lige til døren

Når du har udvalgt, hvilken maskine eller værktøj fra Sydvesta du skal bruge, skal vi nok sørge for, at leveringen sker hurtigst muligt, så du kan komme i gang med at bruge dit nye grej.

 

Udover maskiner og værktøj fra Sydvesta forhandler vi også produkter fra mange andre store værktøjs-brands. I vores udvalg kan du bl.a. også finde lækkert grej fra Wera og KGK

 

Vi har over 25.000 forskellige produkter her på siden, så der er en god chance for, at vi har hvad du leder efter.


Hvis du har nogle spørgsmål til udvalget eller enkelte produkter, er du mere end velkommen til at kontakte os på + 45 66 15 50 40 eller [email protected]. Vores ønske er, at alle vores kunder har en god oplevelse, når de handler med os. Derfor glæder det os også at se, hvordan vores kunder bedømmer os på Trustpilot.