Facebook Pixel

Chestnut Stor Dorn

Den er designet til brug i drejebænken og til at fastholde kludeskiver og domeskiver.

Chestnut Stor Aksel til Buffing System

Chestnut Stor Dorn

Den er designet til brug i drejebænken og til at fastholde kludeskiver og domeskiver.

Varenummer (SKU): CH30851
lagervare
165,00 kr. 132,00 kr.
Antal:
Beskrivelse

Den her Chestnut Stor dorn er designet til brug i drejebænken og kan fastholde selv de store kludeskiver. Akslens diameter er 25 mm, hvor den er bredest, og 18 mm, hvor den er smallest. Den har desuden et indvendigt gevind i enden. Og så er den forzinket for at give maksimal beskyttelse og for at undgå rust.

Længde: 120 mm
Diameter: 18 og 25 mm

Dornen sælges separat eller som en del af et polerskivesæt.

Bemærk

Det viste produkt kan afvige alt efter konfiguration af udstyr og tekniske detaljer. Vær opmærksom på leveringsomfang og produktbeskrivelse.

Tilbehør medfølger kun, hvis det er anført i leveringsomfanget

Returret

Du har 14 dages fortrydelsesret når du handler på dorchdanola.dk. Fortrydelsesretten løber fra den dag hvor du har modtaget din vare.

For at du kan benytte fortrydelsesretten skal varen tilbageleveres i væsentligt samme stand og mængde. Fortrydelsesretten bortfalder altså, hvis du bruger varen på en måde som helt åbenbart forringer varens salgsværdi væsentligt.

Du skal selv betale portoen til returnering, men dorchdanola.dk refunderer både varens pris og den fragtomkostning der var i forbindelse med salget (forholdsmæssigt hvis der er bestilt flere varer ende returneret). Skal Dorch & Danola betale for forsendelsen skal det være på en returlabel fra Dorch & Danola (gælder kun ved reklamationer).

 

Hvis du fortryder købet, skal varerne sendes til:

Dorch & Danola A/S
Ove Gjeddes Vej 7
5220 Odense SØ

 

Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav, ufranko eller afhenter varer på posthus / pakkeshop eller lignende. Varer der sendes retur uden forudgående aftale med Dorch & Danola A/S, afvises ved modtagelsen.

Det er altid en god idé at gemme den originale emballage, indtil du har fundet ud af, om du vil beholde det købte eller ej. Manglende eller mangelfuld emballage kan i nogle tilfælde betyde at varens salgsværdi forringes og dermed kan fortrydelsesretten ikke udnyttes.

 

E-Mærket
Udfyld dine leveringsoplysninger for at kontrollere tilgængelige forsendelsesmuligheder og beregne priser for dette produkt
Varenummer: CH30851

Chestnut Stor Aksel til Buffing System

165.00 DKK