Tormek Trædrejning udstyr TNT-808

Tormek Trædrejning udstyr TNT-808 indeholder alt, hvad du har brug for for at forme og skærpe alle dine drejeværktøjer.

Tormek Trædrejning udstyr TNT-808 indeholder alt, hvad du har brug for for at forme og skærpe alle dine drejeværktøjer.

Varenummer:
TNT808

På lager

Inkl. moms: 1.895,00 DKK Ekskl. moms: 1.516,00 DKK
Beskrivelse
Detaljer
Tormek Trædrejning udstyr TNT-808 er en tilbehørspakke, der indeholder alt, hvad du har brug for for at slibe og forme dit drejeværktøj, der inkluderer to patenterede jigs (som fungerer som tre), 

Slib alle dine drejeværktøjer
Jiggerne er pakket i Tormek Case TC-800 sammen med TNT-00. Med Tormek tilbehørspakke holder du styr på dine jigs og tilbehør. Et pænt læderhåndtag gør kassen let at bære.

Kufferten er lavet af holdbart materiale og har et glidende låg, der holder alt på plads. Interiøret er lavet af EPP, et konstruktionsmateriale, der er meget holdbart og lavet til at opbevare dine jigs i mange år fremover.

For inkluderede jigs og tilbehør, se nedenfor.

Tormek TNT-808 Drejepakke indeholder:
  • TC-800 Tormek etui,
  • TNT-00 opbevaringsbakke,
  • TNT-300 trædrejning instruktionsboks,
  • TTS-100 Drejeværktøjssæt,
  • MH-380 maskindæksel,
  • LA-120 Profileret hjul, SVD-186 R Gouge Jig,
  • SVS-50 Multi Jig
  • SVD-110 værktøjsstøtte.


Mål: 308x399x95mm


Bemærk - Brugsanvisning findes ikke på Dansk til maskinen, medmindre der er oplyst andet. Der medfølger normalt en brugsanvisning eller manual på følgende sprog: Engelsk, Tysk.
Vi kan desværre ikke garantere at der medfølger en trykt manual/brugervejledning i produktkassen, men oftest er den at finde på producentens webside.

Det viste produkt kan afvige alt efter konfiguration af udstyr og tekniske detaljer. Vær opmærksom på leveringsomfang og produktbeskrivelse.
Tilbehør medfølger kun, hvis det er anført i leveringsomfanget

Returret

Du har 14 dages fortrydelsesret, når du handler på dorchdanola.dk. Fortrydelsesretten løber fra den dag, hvor du har modtaget din vare.

For at du kan benytte fortrydelsesretten, skal varen tilbageleveres i væsentligt samme stand og mængde. Fortrydelsesretten bortfalder altså, hvis du bruger varen på en måde som helt åbenbart forringer varens salgsværdi væsentligt.

Du skal selv betale portoen til returnering, men dorchdanola.dk refunderer både varens pris og den fragtomkostning, der var i forbindelse med salget (forholdsmæssigt hvis der er bestilt flere varer ende returneret). Skal Dorch & Danola betale for forsendelsen, skal det være på en returlabel fra Dorch & Danola (gælder kun ved reklamationer).

 

Hvis du fortryder købet, skal varerne sendes til:

Dorch & Danola A/S
Ove Gjeddes Vej 7
5220 Odense SØ

 

Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav, ufranko eller afhenter varer på posthus / pakkeshop eller lignende. Varer der sendes retur uden forudgående aftale med Dorch & Danola A/S, afvises ved modtagelsen.

Det er altid en god idé at gemme den originale emballage, indtil du har fundet ud af, om du vil beholde det købte eller ej. Manglende eller mangelfuld emballage kan i nogle tilfælde betyde at varens salgsværdi forringes og dermed kan fortrydelsesretten ikke udnyttes.

 

Du kan læse mere under vores salgs- og leveringsbetingelser her

E-mærket
Beregn fragt
GLS Pakkeshop 0-5 Kg. DKK 69,00
GLS Erhverv (Kun ved levering til en firma adresse) 0-5 Kg. DKK 69,00
Post Danmark Pakkeboks / Posthus 0-5 Kg. DKK 79,00
Post Danmark Erhverv (Kun ved levering til en firma adresse) 0-30 Kg. DKK 79,00
Post Danmark Med omdeling 0-5 Kg. DKK 105,00
Post Danmark Flexlevering til privatadresse 0-5 kg. DKK 95,00
Du kan spare fragten, hvis du afhenter selv.
Stregkode
*TNT808*