Facebook Pixel

Vores fysiske butik holder lukket i uge 29 & 30. Webshop, telefon, mail og afhentning er stadigvæk muligt.

Akku & elværktøj
Håndværktøj
Tilbehør & forbrug
Brands
Crown Revolution

Crown Revolution Udhulningssystem

Crown Revolutionen’ er et yderst alsidigt, flerbrudt hulsystem, der er designet til at give maksimal fleksibilitet og brugervenlighed til trædrejere. Revolutionen kan konfigureres på mange forskellige måder, hvilket giver trædrejeren fleksibilitet til at konfigurere værktøjet til næsten enhver hul situation. Det udskiftelige håndtag er udstyret med 15.87mmog 12.7 mm som standard, hvilket giver trædrejeren adgang til et massivt udvalg af opgraderingsdele fra Crown Tools-serien.

Crown Revolution hos Dorch & Danola

Hos Dorch & Danola findes et stort udvalg af udhuldningsdrejejern fra Crown Tools. Vi tilbyder disse drejejern, som er af højeste kvalitet, så du altid har et godt drejejern lige ved hånden, når du skal dreje dit emne. Selvom der er mange forskellige typer og stilarter af drejeværktøj vil afhænge af størrelsen og typen af det producerede arbejde, hvilket drejejern du bør vælge. 

Råd og vejledning

Har du spørgsmål eller brug for rådgivning omkring brug eller valg af de forskellige drejejern til træarbejde eller har du andre spørgsmål om værktøj, er du mere end velkommen til kontakte os på telefon 66 15 50 40 eller skrive en email til [email protected]. Vi bestræber os på at svare mails hurtigst muligt, men du er også velkommen i vores butik i Odense.