Facebook Pixel
Akku & elværktøj
Håndværktøj
Tilbehør & forbrug
Brands
Woodcut Pro-Forme

Woodcut Pro-Forme Udhulningsjern

Vores Pro-Forme-værktøjer er specifikt designet som hule værktøjer. De muliggør hurtig udhulning, mens værktøjet ikke tilstoppes med spåner, der kan føre til en ulykke. Med dette produkt behøver du ikke fortsætte med at justere skæremåleren. Dette værktøj skærer, hvor mange andre produkter skraber. Et udhuldningsdrejejern anvendes til at udhule træet, når du f.eks. skal fremstille skåle eller vaser. 

Woodcut Pro-Forme Udhulningsjern hos Dorch & Danola

Hos Dorch & Danola findes et stort udvalg af udhuldningsdrejejern fra Woodcut. Vi tilbyder disse drejejern, som er af højeste kvalitet, så du altid har et godt drejejern lige ved hånden, når du skal dreje dit emne. Selvom der er mange forskellige typer og stilarter af drejeværktøj vil afhænge af størrelsen og typen af det producerede arbejde, hvilket drejejern du bør vælge. 

Råd og vejledning

Har du spørgsmål eller brug for rådgivning omkring brug eller valg af de forskellige drejejern til træarbejde eller har du andre spørgsmål om værktøj, er du mere end velkommen til kontakte os på telefon 66 15 50 40 eller skrive en email til [email protected]. Vi bestræber os på at svare mails hurtigst muligt, men du er også velkommen i vores butik i Odense.