CraftProKits - Drejekits til din kreativitet

1 til 48 af 431

pr. side

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

CraftProKits Trædrejning 

CraftProKits har et unikt udvalg af høj kvalitet og attraktive trædrejnings projekter. Fra enkle ti minutters projekter til det mere komplekse og udfordrende har Craftprokits et trædrejeprojekt for alle og ethvert færdighedsniveau. Med over 80 at vælge imellem, i forskellige farver og mønstre, kan du lave en virkelig personlig kuglepen, men hvorfor ikke også prøve projektkitserne for at skabe unikke gaver og dekorationer med et personligt præg? 

CraftProKits hos Dorch & Danola

Hos Dorch & Danola findes et større udvalg af produkter fra CraftProKits. CraftProKits tilbyder produkter, hvor det kun er fantasien, der sætter grænser. Produkterne findes også i vores butik i Odense, hvor vi har et alt-til-trædrejning showroom. Her kan du se produkterne og få en vejledning om brugen af de forskellige produkter. Det er helt sikkert et besøg værd.

Råd og vejledning

Har du spørgsmål eller brug for rådgivning omkring brug eller valg af produkter fra CraftProKits eller har du andre spørgsmål om værktøj, er du mere end velkommen til kontakte os på telefon 66 15 50 40 eller skrive en email til info@dorchdanola.dk. Vi bestræber os på at svare mails hurtigst muligt, men du er også velkommen i vores butik i Odense.

Læs mere
Læs mindre